سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_222
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,659
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پلاستیته پروسه جوشکاری اصطکاکی پیوسته بین دو میله توسط روش اجزای محدود
چکیده مقاله:
جوشکاری اصطکاکی یک پروسة اتصال حالت جامد است که در آن یک قطعة دوار تحت فشار قطعه ای دیگر قرار می گیرد . به علت مالش بین دو سطح حرارت ایجاد شده دما بالا می رود و دو فلز نرم می شوند . در نتیجه مواد در سطح تماس تغییر فرم پلاستیک کرده و لبه ای پدید می آورند . وقتی مقدار مشخصی از لبه ای شدن روی داد ، چرخش متوقف شده و یک نیروی فشاری دیگر برای تکمیل جوشکاری اعمال می شود .
درمقالة حاضر ، جوشکاری اصطکاکی مداوم با نرم افزار ABAQUS شبیه سازی شده و پلاستیسیتة دو قطعه در محل اتصال مورد بحث قرار گرفته است . از معادلة Johnson-Cook برای شرح رفتار مواد استفاده شده است . این شبیه سازی برای مواد فولاد سادة کربنی و فولاد ضد زنگ انجام شده و شکل لبة تولید شده با آزمایشهایی اعتباربخشی شده است .
کلیدواژه ها:
شبیه سازی –روش اجزای محدود-جوشکاری اصطکاکی-پلاستیسیته
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_222 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21103/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبری موسوی، سید علی اصغر و پارسا، محمد حبیبی و کلیشمی، امیر رهبر،1384،بررسی پلاستیته پروسه جوشکاری اصطکاکی پیوسته بین دو میله توسط روش اجزای محدود،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21103
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، اکبری موسوی، سید علی اصغر؛ محمد حبیبی پارسا و امیر رهبر کلیشمی)
برای بار دوم به بعد: (1384، اکبری موسوی؛ پارسا و کلیشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پدیده پیرکرنشی دینامیکی در یک فولاد پرکربن
- تاثیر افزودن عنصر سیلیسیوم بر آلیاژ آنتروپی بالای CoNiMnCrAl بررسی خواص مغناطیسی آن
- ریزساختار خواص مکانیکی اتصال غیرهمجنس فولاد زنگ نزن آستنیتی 304 به 316 ایجاد شده به روش اصطکاکی دورانی بررسی پارامترهای فشار سرعت دوران
- سنتز،ساخت و مشخصه یابی داربست های نانوالیافی PCL/PGS و PCL/POC به روش الکتروریسی محلول جهت کاربرد در مهندسی بافت نرم
- تاثیر افزودن عنصر بور بر ساختار آلیاژ آنتروپی بالای Co-Ni-Mn-Si به روش تولید آلیاژسازی مکانیکی و عملیات حرارتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.