سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: IMES12_105
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 357
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر افزودن عنصر سیلیسیوم بر آلیاژ آنتروپی بالای CoNiMnCrAl بررسی خواص مغناطیسی آن
چکیده مقاله:
این پژوهش، آلیاژ آنتروپی بالای CoNiMnCrAl CoNiMnCrAlSi به روش آلیاژسازی مکانیکی سنتز شد. از پودرهایعناصر کبالت، نیکل، منگنز، کروم، آلومینیوم سیلیسیوم دارای خلوص بالای 99 درصد استفاده شد. این آلیاژ آنتروپی بالا بانسبت اتمی یکسان در آسیاب گلوله ای با سرعت 400 دور بر دقیقه با نسبت گلوله به پودر 10 به مدت 10 ساعت تحتاتمسفر آرگون مورد آسیابکاری قرار گرفتند. سپس نمونه ها در دمای 900 درجهی سانتیگراد به مدت ساعت عملیاتحرارتی شدند سپس در آب کویینچ شدند. تغییرات ترکیب شیمیایی تغییرات فازی بررسی رفتار مغناطیسی پودرها بهوسیلهی پراش پرتو ایکس (XRD) دستگاه مغناطومتر ارتعاشی (VSM) مورد بررسی قرار گرفت. عملیات حرارتی در دمای بالا باعث پایداری محلول جامد آزاد سازی انرژی اعوجاج شبکه میشود. در نتیجه خواص مغناطیسی آلیاژهای آنتروپی بالابه نوع عملیات حرارتی وابسته است. نتایج XRD مشخص کرد که این آلیاژهای نرم مغناطیسی آنتروپی بالا دارای ساختاری با محلول امد تک فاز BCC میباشد. متغیرهای دمای ذوب آلیاژ، تفاوت اندازه اتمی، غلظت الکترون های ظرفیتی، تغییرات آنتروپی، تغییرات آنتالپی انحلال محاسبه شده با معیارهای موجود برای تشکیل آلیاژ آنتروپی بالا با محلول جامد BCC پیش بینی می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES12_105 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/841863/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زمانی دارانی، خشایار و طاووسی، مجید و قاسمی، علی و طریقتی، احسان،1397،تاثیر افزودن عنصر سیلیسیوم بر آلیاژ آنتروپی بالای CoNiMnCrAl بررسی خواص مغناطیسی آن،هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی و دوازدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،تهران،https://civilica.com/doc/841863
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زمانی دارانی، خشایار؛ مجید طاووسی و علی قاسمی و احسان طریقتی)
برای بار دوم به بعد: (1397، زمانی دارانی؛ طاووسی و قاسمی و طریقتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی سنتز آلیاژ آنتروپی بالا نانو ساختار CoCrFeNiAl به روش آلیاژسازی مکانیکی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- تاثیر افزودن عنصر بور بر ساختار آلیاژ آنتروپی بالای Co-Ni-Mn-Si به روش تولید آلیاژسازی مکانیکی و عملیات حرارتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم
- تغییر ریز ساختار و خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه فلزی آلیاژهای منیزیم بر اثر اعمال نوسانات حرارتی
- نقش رشد اپیتکسی بر گسترش بافت در پوشش رسوب الکتریکی روی
- بررسی تغییرات فازی در آلیاژ Ti-6Al-4V در حین سرد کردن توسط آزمایش های دیلاتومتری
- بررسی سینتیک رشد دانه برنج 70-30
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.