سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_120
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,721
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر نرخ کرنش بر مکانیزم تغییر شکل و شکست در فولاد 52St
چکیده مقاله:
در این تحقیق تاثیر نرخ کرنش بر خواص مکـانیکی و سـطوح شکسـت فـولاد St52 مـورد بررسـی قـرار گرفت . به این منظور نمونه هایی از ورق این فولاد تهیه شد و تا حـد شکسـت بـا نـرخ کرنشـهای ۱۰۰۰ / ۰، ۱۰۰ / ۰، ۱۰ / ۰، ۵۰ / ۰، ۱ / ۰ S -1 تحــت آزمــایش کشــش قــرار گر فــت . ســپس ســطوح شکســت بوســیله میکروسکوپ الکترونی روبشی ) ) SEM بررسی شد . نتایج آزمایشات نشان داد که با افزایش نرخ کرنش در دمای محیط تعـداد فرورفتگیهـای عمیـق و بـزرگ کاهش یافته و از نرمی سطح شکست کاسته شده و به تردی آن افزوده گردیده اسـت . همچنـین مشـخص شد که مکانیزم حاکم بر شکست در این فولاد، رشد وتجمع حفرات می باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_120 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21001/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرح بخش، ایمان و سجادی، سید عبدالکریم و زبرجد، سید مجتبی،1384،بررسی اثر نرخ کرنش بر مکانیزم تغییر شکل و شکست در فولاد 52St،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21001
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، فرح بخش، ایمان؛ سید عبدالکریم سجادی و سید مجتبی زبرجد)
برای بار دوم به بعد: (1384، فرح بخش؛ سجادی و زبرجد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی رفتار اتصال تیربه ستون بوسیله پروفیل انتهایی پیچ شده
- بررسی کارآیی روش مستقیم طراحی بر اساس تغییرمکان در طراحی ساختمانهای بتنی با ساخت گاه نزدیک به گسل
- بررسی رفتار دیوار برشی همبند در حوزه ی نزدیک و دور از گسل و طیف استاندارد 2800
- ارایه مدل ریاضی برنامه ریزی تولید زنجیره تامین با در نظر گرفتن فسادپذیری محصولات و آنالیز حساسیت بر روی هزینه های تولیدی
- معرفی گسل لرزه ای ماهدشت - جنوب کرج به عنوان یکی از سرچشمه های لرزه ای اصلی در غرب تهران و جنوب کرج
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.