سال انتشار: 1392
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی آب و هوا شناسی
کد COI مقاله: COLIMACONF01_059
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,683
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل آماری پدیده شرجی در استان خوزستان
چکیده مقاله:
یکی از ویژگیهای اقلیمی بارز در استان خوزستان، پدیده ی شرجی بوده وعلیرغم اثرات نامطلوب بر شهروندان خوزستانی، کمتر موردتوجه و بررسی قرار گرفته است. لذا به منظور بررسی این پدیده، دادههای آماری ده ایستگاه سینوپتیک در استان خوزستان شامل میانگین دمای روزانه و رطوبت نسبی در طول سالهای (2008-1994) جمعآوری گردید. تعداد روزهای شرجی بر اساس شاخص، استخراجگردید. دوره تداوم امواج شرجی نیز به تفکیک هر ایستگاه استخراج و در جدول مربوطه ثبت گردید. بر این اساس، ایستگاهسینوپتیک ماهشهر با 965 روز، بیشترین تعداد روزهای شرجی را داشته و در ایستگاه سینوپتیک دزفول، هیچ روز شرجی دیده نشدهاست. در کل هرچه از ایستگاههای شمالی استان خوزستان به سمت جنوب استان پیش میرویم از تعداد روزهای شرجی و دوره تداومآنها کاسته میشود همچنین نتایج بدست آمده بیانگر متفاوت بودن دوره تداوم بوده بیشترین دوره تداوم مربوط به ایستگاه آبادانمیباشد. شرجیترین ماه در استان خوزستان، آگوست می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا COLIMACONF01_059 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/209239/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خسروی، محمود و الماسی، فائقه و آبادی، نسرین،1392،تحلیل آماری پدیده شرجی در استان خوزستان،نخستین کنفرانس ملی آب و هوا شناسی،کرمان،https://civilica.com/doc/209239
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، خسروی، محمود؛ فائقه الماسی و نسرین آبادی)
برای بار دوم به بعد: (1392، خسروی؛ الماسی و آبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- پایش و پهنه بندی مکانی پدیده شرجی در استان خوزستان(1393)
- تحلیل و پهنه بندی زمان های وقوع پدیده شرجی در استان خوزستان(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- پس پردازش دینامیکی تغییرات اقلیمی خراسان رضوی
- تاثیر سرمایه اجتماعی بر آسیب پذیری ناشی از وقایع حدی در سیستم های آبی
- اثر انسو بر روی تغییرات دمای زمستان در استان تهران
- بررسی خشکسالی هیدرولوژیکی حوضه آبریز تبریز بر اساس شاخص SDI
- Climate change impact on spatial and temporal distribution of precipitation in Iran
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.