سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,817
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر سیکل آنیل میان بحرانی در ریزساختار و خواص مکانیکی فولاد دوفازی نورد سرد شده
چکیده مقاله:
در این پژوهش اثر دما و زمان آنیل میان بحرانی بر روی ریز ساختار و خـواص مکـانیکی فـولاد دو فـازی حاوی /١٨ ۰ % و ۱ % یکبار بدون کار سرد و بار دیگر با ٦٢ درصد کار سرد اولیه مورد برسی قرار گرفت . بــدین منظــور نمونــه هــا در دماهــای میــان بحرانــی٧٤٠ ، ٧٨٠ و ٨٢٠o C بــرای زمــان هــای ۵ و ١٠ دقیقــه نگهداری شده و سریعا در آب کوئنچ شدند، تا ریز ساختار دو فازی فریتی مارتنزیتی حاصل شود . سـپس کلیه نمونه ها تحت آزمایش های کشش، سختی سنجی و متالوگرافی نوری و SEM قرار گرفتند . نتایج نشان دادند که با افزایش دمای آنیل میان بحرانی، اندازه دانه فریت و کسر حجمی مارتنزیت افزایش می یابند و نیز ا فزایش زمان آنیل میان بحرانی منجر به کاهش اندازه دانه فریت و افزایش میـزان مارتنزیـت می شود . با افزایش دما و زمان آنیل میـان بحرانـی، اسـتحکام تسـلیم، اسـتحکام کششـی نهـایی و سـختی افزایش وکرنش کل کاهش می یابند . همچنین نمونه های با ٦٢ درصد کـار سـرد اولیـه نسـبت بـه نمونـه های بدون کار سرد اولیه، استحکام مکانیکی و سختی بالاتر و کرنش کل پایین تری را نشان دادند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20889/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ولاشجردی فراهانی، ساسان و خیر اندیش، شهرام و خاوندی، علیرضا،1384،اثر سیکل آنیل میان بحرانی در ریزساختار و خواص مکانیکی فولاد دوفازی نورد سرد شده،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20889
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، ولاشجردی فراهانی، ساسان؛ شهرام خیر اندیش و علیرضا خاوندی)
برای بار دوم به بعد: (1384، ولاشجردی فراهانی؛ خیر اندیش و خاوندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثر منگنز بر خواص مکانیکی فولادهای دوفازی
- تاثیر زبری سطح بر مقاومت به خوردگی لایه رویین
- بررسی اثر عملیات حرارتی آستمپرینگ بر خواص مهندسی و ریز ساختار فولاد 4140
- تاثیر عملیات حرارتی آستمپرینگ و کوینچ/تمپر بر خواص مکانیکی و مقاومت به سایش فولاد سیلیسیم دار
- معرفی آلیاژهای مقاوم به سایش مورد استفاده در صنایع فرآوری معدن کاری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.