روشهای مقابله جدی و اثربخش با تحریمها در اقتصاد مقاومتی مطالعه موردی تحریم اقتصادی آمریکا علیه ایران از منظر حقوق بینالملل
محل انتشار: همایش ملی بررسی و تبیین اقتصاد مقاومتی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,047
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISCCONFERENCE01_020
تاریخ نمایه سازی: 25 مرداد 1392
چکیده مقاله:
یکی از اهداف تحریمهای اقتصادی تغییر رفتار کشور مورد تحریم به دلایل مربوط به روابط خارجی میباشد. تحریمهای اقتصادی معمولا بعنوان ابزاری در تعقیب سیاست خارجی به کار می روند.اینگونه استدلال میگردد که هدف جنگ اقتصادی ایناستبررسی موضوع تحریمهای اقتصادی و بویژه تحریمهای آمریکا علیه ایران می شود.سوالی که مطرح میشود این است که آیا تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ایران از منظر حقوق بین الملل معتبر و مشروع هستند؟هدف،تحقیق و مداقه درمورد جنبههای مختلف قانون داماتو است که سؤالاتی را درباره تعارض قوانین و صلاحیت دادگاههای آمریکا درباره اختلافات بین ایالات متحده و شرکتهای خارجی مطرح میکند.تلاش بر این خواهد بود تا به این سؤالات پاسخ گفته شود که آیا توجیهی برای اعمال صلاحیت برون مرزی آمریکا در حقوق بین الملل عمومی میتوان یافت و اینکه آیا حقوق بین الملل محدودیتهایی را براجرای یکجانبه تلاشهای آمریکا اعمال می کند یا خیر.استدلال ما این خواهد بود که سیاست آمریکا باتوجهبه تحریمهای اقتصادی مخالف باتکوین نظام تجاری در صحنه بین المللی میباشد و اجرای یکجانبه حقوق بین الملل بوسیله آن کشور نامشروع است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امید محمودبابویی
کارشناسی مدیریت بازرگانی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :