سال انتشار: 1383
محل انتشار:
نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_167
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,904
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پخش بار بهینه به روش الگوریتم ژنتیک در سیستمهای قدرت تجدید ساختار شده دارای UPFC
چکیده مقاله:
در این مقاله ابتدا مدل UPFC معرفی می شود و معادلات آن با استفاده از خواص دوقطبی ها بدست می آید . سپس پخش بار بهینه معرفی می شود . تابع هدف پخش بار بهینه، حداقل سازی مجموع هزینه های تولید واحدهای تولید و در نتیجه کاهش قیمت برق در بازار برق است . قیود پخش بار بهینه محدودیتهای تولید و انتقال و UPFC ها هستند . الگوریتم ژنتیک همراه با یک تابع برازندگی موثر برای در نظر گرفتن تابع هدف و کلیه قیود تساوی و نامساوی پیشنهاد می گردد و نحوه اجرای آن برای حل مساله پخش بار بهینه بیان می شود . پخش بار مستقیم DCLF در حضور UPFC برای استفاده در حل پخش بار بهینه فرموله می شود . در نهایت روش پیشنهادی بر روی یک سیستم تست اعمال شده و نتایج آن بیان می گردد . این نتایج، کارائی بسیار خوب الگوریتم ژنتیک و تابع برازندگی پیشنهادی را برای حل پخش بار بهینه با در نظر گرفتن تمام قیود تساوی و نامساوی واحدهای تولید، خطوط انتقال و UPFC ها را نشان می دهد . همچنین نشان داده می شود که UPFC در شرایطی که محدودیتهای امنیتی ) ) Security نقض می شوند، می تواند با کنترل توان انتقالی از خطوط سیستم را در شرایط بهره برداری ممکن قرار دهد . همچنین می تواند میزان تولید واحدها را به مقادیر بهینه که مزیت واحدهای تولید حفظ شوند، نزدیک سازد و بدین وسیله مجموع هزینه تولید و در نتیجه قیمت برق را کاهش دهد .
کلیدواژه ها:
پخش بار بهینه (OPF) ، تجدید ساختار سیستمهای قدرت ، کنترل کننده یکپارچه توان خط (UPFC) ، الگوریتم ژنتیک ، پخش بار مستقیم .(DCLF)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC19_167 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20770/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کامیاب، غلامرضا و جزایری، مصطفی و مدقق، هادی،1383،پخش بار بهینه به روش الگوریتم ژنتیک در سیستمهای قدرت تجدید ساختار شده دارای UPFC،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20770
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، کامیاب، غلامرضا؛ مصطفی جزایری و هادی مدقق)
برای بار دوم به بعد: (1383، کامیاب؛ جزایری و مدقق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- M. S hahidehpour and M. Alomoush, «Restructured Electrical Power Systems: ...
- N. G. Hingoran and L. Gyyugyi, _، Un derstanding FACTS?, ...
- M. Alomoush, «Derivation of UPFC DC Load Flow Model With ...
- J. D. Weber. _ Impl ementation of a Newton-B ased ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی مشکلات اقتصادی و انتشار آلودگی در پخش بار با استفاده از الگوریتم PSO
- بهینه یابی مکان DSTATCOM ، منابع تولید پراکنده و خازن در شبکه توزیع توسط الگوریتم رقابت استعماری
- Feasibility and conceptual design of electrical propulsion systems for heavy-duty ships with modeling of electrical motor driver
- پخش بار بهینه توسط روش الگوریتم HPSO در سیستمهای قدرت تجدید ساختار شده شامل UPFC
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.