سال انتشار: 1383
محل انتشار:
نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_166
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,152
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود امنیت حالت ماندگار شبکه با استفاده از جابجاگرهای فاز
چکیده مقاله:
این مقاله پس از استخراج مدل DC مناسب برای جابجاگرهای فاز و شناخت نحوه تأثیر آنها بر عملکرد شبکه و امنیت آن، روابطی ماتریسی برای تعیین مقادیر بهینة زوایای جابجاگرهای فاز جهت بیشینه کردن امنیت شبکه استخراج می شود . اندیسی پیوسته و مشتق پذیر به جهت انعکاس امنیت شبکه در نظر گفته شده است تا روابط فوق در قالبی مناسب بدست آیند . این روابط که فقط شامل یک سری اعمال ماتریسی مقدماتی هستند، زوایای بهینه را بطور مستقیم و بسیار سریع محاسبه می کنند . سرعت محاسبه، این روش را به عنوان یک روند محاسباتی مناسب در دل الگوریتمهای ترکیبی
برای جایابی جابجاگرهای فاز معرفی می نماید . همچنین در این مقاله با تلفیق روش فوق با الگوریتم ژنتیک، روندی نو جهت جایابی تعداد مشخصی جابجاگر فاز در سیستم قدرت، بمنظور بیشینه کردن امنیت حالت ماندگار سیستم ارائه شده است . با توجه به تقریبی بودن مدل بکار رفته، جایگاه این روش در مرحله طراحی مقدماتی سیستمهای قدرت است . در انتها شبکه های 14 شینه و 118 شینه IEEE با استفاده از مطالب ارائه شده در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرند .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC19_166 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20769/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کی پور، رضا و حقی فام، محمودرضا و سیفی، حسین،1383،بهبود امنیت حالت ماندگار شبکه با استفاده از جابجاگرهای فاز،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20769
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، کی پور، رضا؛ محمودرضا حقی فام و حسین سیفی)
برای بار دوم به بعد: (1383، کی پور؛ حقی فام و سیفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.