سال انتشار: 1383
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_161
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,026
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جایابی بهینة میترهای هارمونیکی با استفاده از فیلتر کالمن بمنظور تخمین حالت هارمونیکی سیستمهای قدرت
چکیده مقاله:
یکی از اقدامات اولیه در راه بهبود کیفیت برق در شبکه های قدرت، شناسایی وضعیت هارمونیکی فعلی شبکه با استفاده از روشهای تخمین حالت هارمونیکی است . برای تحقق عملی و اقتصادی این مهم، ابتدا لازم است تا حداقل میترهای مورد نیاز تعیین و سپس بصورت بهینه جایابی گردند . در این مقاله روشی جدید برای جایابی بهینة میترهای هارمونیکی در سیستم قدرت ارائه می شود . در این روش با استفاده از فیلتر کالمن، کوواریانس خطای تخمین سیستمهای اندازه گیری مختلف در حالت کاملاً معین تعیین و با همدیگر مقایسه می شوند . همچنین از مزایای تکنیک کاهش مرتبة سیستم، جهت کاهش حجم محاسبات و افزایش دقت تخمین و سرعت روند بهینه سازی استفاده شده است . تابع هدف در این جایابی، مجموع هزینة تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز برای اندازه گیری و ارسال اطلاعات و هزینة تحمیل شده ناشی از خطای تخمین در نظر گرفته شده و از الگوریتم ژنتیک بعنوان ابزار نوین بهینه سازی برای یافتن مقدار کمینة تابع هزینه استفاده شده است . در پایان نتیجة اجرای روش پیشنهادی بر روی یک شبکة توزیع 18 شینه، ارائه می شود .
کلیدواژه ها:
تخمين حالت هارمونيكي، فيلتر كالمن، بهينه سازي، الگوريتم ژنتيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20764/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشمول، احسان و کی پور، رضا و یزدیان ورجانی، علی،1383،جایابی بهینة میترهای هارمونیکی با استفاده از فیلتر کالمن بمنظور تخمین حالت هارمونیکی سیستمهای قدرت،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/20764
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، مشمول، احسان؛ رضا کی پور و علی یزدیان ورجانی)
برای بار دوم به بعد: (1383، مشمول؛ کی پور و یزدیان ورجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.