سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری

سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 87

فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

LPCONF08_011

تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1403

چکیده مقاله بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری

پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش فناوری اطلاعات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری و ارائهراهکارهایی جهت بهبود فناوری اطلاعات اجرا شد. این پژوهش از لحاظ نوع کاربردی بوده و از حیث روش در دسته پژوهشهایپیمایشی- تحلیلی قرار میگیرد. جامعه آماری شامل مدارس ابتدایی شهرستان ری است. برای سنجش وضعیت فناوری اطلاعات، تصویر برند و شهرت برند مدارس، دیدگاه اولیای دانش آموزان این مدارس سنجیده شد. نمونه آماری پژوهش شامل ۴۸۰ تن از والدین دانش آموزان مدارس ابتدایی شهرستان ری است. جهت گردآوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. روایی پرسشنامه توسط متخصصین تایید شده و پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از روش آلفای کرونباخ محاسبه شده و برابر با ۸۳ درصد محاسبه شد. برای آزمون فرضیه ها و تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی (رگرسیون خطی چند متغیره، همبستگیپیرسون و مدلساز معادلات ساختاری) بهره گرفته شد. داده ها با نرم افزارهای اس. پی. اس. اس. نسخه ۱۸ و لیزرل نسخه ۸ تحلیل شد. نتایج نشان داد استفاده از رسانه های اجتماعی، استفاده از وبسایت مدرسه و ثبتنام آنلاین، استفاده از تخته هوشمند- پرده نمایش-نمایشگر لمسی- ویدئو پروژکتور، استفاده از بلندگو و میکروفون، داشتن تعداد کافی لپتاپ- تبلت و کامپیوتر، استفاده از چاپگر و اسکنر، استفاده از قلم چند رسانه ای و میکروسکوپ دیجیتال، استفاده از نرم افزارهای آموزشی و کاربردی برای تدریس، آموزش و انجام تکالیف و مجهز بودن مدرسه به دوربین مداربسته و نظارتی از جمله مصادیقی از فناوری است که بر تصویر برند مدارس ابتدایی شهرستان ری اثر میگذارد. مصادیقی نظیر استفاده از رسانه های اجتماعی، استفاده از وبسایت مدرسه و ثبت نام آنلاین، استفاده از تخته هوشمند- پرده نمایش- نمایشگر لمسی- ویدئو پروژکتور، استفاده از بلندگو و میکروفون، استفاده از چاپگر و اسکنر، استفاده از قلم چندرسانه ای و میکروسکوپ دیجیتال، استفاده از نرم افزارهای آموزشی و کاربردی برای تدریس، آموزش و انجام تکالیف، استفاده از اینترنت رایگان در محیط مدرسه و مجهز بودن مدرسه به دوربین مداربسته و نظارتی از جمله مصادیق فناوری اطلاعات هستند که بر شهرت برند تاثیر دارند. نتایج حاکی از آن بود شهرت برند نسبت به فناوری اطلاعات، تاثیر مستقیم و غیر مستقیم بیشتری بر تصویر برند دارد. آزمون فرضیه ها نشان داد، میان دو متغیر فناوری اطلاعات و تصویر برند رابطه مثبت، معنادار و قوی وجود دارد. میان دو متغیر فناوری اطلاعات و شهرت برند رابطه مثبت، معنادار و پایینتر از حد متوسط وجود دارد و همبستگی میان شهرت برند و تصویر برند قوی و بالاتر از حد متوسط است. میان فناوری اطلاعات و تصویر برند با نقش میانجی شهرت برند در مدارس ابتدایی شهرستان ری رابطه وجود دارد. متغیر تصویر برند در سطح قوی و متغیر شهرت برند در سطح ضعیفی قرار دارد و شهرت برند متغیری با میانجیگری جزئی برای فناوری اطلاعات و تصویر برند است.

کلیدواژه های بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری:

نویسندگان مقاله بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری

زهرا صفائی

کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و معاون آموزشی مدرسه دولتی شهید رجایی، تهران، ایران.

طاهره ابوالقاسم مسلمان

دکتری علم اطلاعات و دانششناسی، مدیریت دانش و اطلاعات، گروه علم اطلاعات و دانششناسی، دانشکدگان مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران.

محمدحسین صفائی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، تهران، ایران.

مقاله فارسی "بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری" توسط زهرا صفائی، کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و معاون آموزشی مدرسه دولتی شهید رجایی، تهران، ایران.؛ طاهره ابوالقاسم مسلمان، دکتری علم اطلاعات و دانششناسی، مدیریت دانش و اطلاعات، گروه علم اطلاعات و دانششناسی، دانشکدگان مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران.؛ محمدحسین صفائی، کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، تهران، ایران. نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس بین المللی حقوق، روانشناسی، علوم تربیتی و رفتاری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات، تصویر برند، شهرت برند، مدارس ابتدایی، شهرستان ری.مقدمه هستند. این مقاله در تاریخ 3 شهریور 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 87 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش فناوری اطلاعات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری و ارائهراهکارهایی جهت بهبود فناوری اطلاعات اجرا شد. این پژوهش از لحاظ نوع کاربردی بوده و از حیث روش در دسته پژوهشهایپیمایشی- تحلیلی قرار میگیرد. جامعه آماری شامل مدارس ابتدایی شهرستان ری است. برای سنجش وضعیت فناوری اطلاعات، تصویر برند و شهرت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تقویت تصویر و شهرت برند مدارس ابتدایی شهرستان ری با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.