ارائه یک مدل پارادایمیک برای توسعه رفتار کارآفرینانه در میان زنان کارآفرین روستایی (مطالعه موردی: زنان کارآفرین روستایی شهرستان روانسر)
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 102
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EIR-3-1_006
تاریخ نمایه سازی: 28 مرداد 1403
چکیده مقاله:
توسعه پایدار روستایی بدون توجه به اهمیت توسعه رفتارهای کارآفرینانه زنان روستایی محقق نخواهد شد که این مهم باید در دستور کار برنامه ریزان و سیاست گذاران روستایی قرار گیرد، بر این اساس هدف کلی از انجام این پژوهش، ارائه یک مدل برای توسعه رفتار کارآفرینانه در میان زنان کارآفرین روستایی شهرستان روانسر بود. پژوهش حاضر با استفاده از ماهیت کیفی و روش پژوهش نظریه بنیانی انجام شد. جامعه مورد مطالعه شامل کلیه خبرگان در زمینه موضوع موردمطالعه بودند که مشارکت کنندگان با استفاده از روش های نمونه گیری هدفمند و نظری انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها شامل مصاحبه عمیق انفرادی، بحث گروهی، بررسی اسناد و یادداشت برداری بود. نتایج نشان داد سه دسته شرایط علی (شامل عوامل اقتصادی- مالی و فردی- شخصیتی)، شرایط زمینه ای (شامل عوامل اجتماعی، ارتباطی- اطلاعاتی، مدیریتی و فرهنگی) و شرایط مداخله گر (شامل عوامل سیاستی- قانونی، حمایتی، آموزشی- ترویجی و توسعه بازاریابی) در توسعه رفتار کارآفرینانه زنان کارآفرین روستایی نقش دارند که این عوامل زمینه اتخاذ برخی از استراتژی ها را فراهم نموده بود که متعاقبا پیامد های مختلفی از قبیل توسعه کارآفرینی زنان روستایی و درنهایت منجر به حرکت به سمت توسعه پایدار روستایی شده بود. بر اساس نتایج برای تحقق توسعه رفتار کارآفرینانه زنان روستایی، باید کلیه جوامع ذی ربط با نگاه سیستمی زمینه توسعه فعالیت های کارآفرینانه زنان روستایی را فراهم نمایند. بر اساس نتایج ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینانه زنان روستایی در میان کلیه جوامع ذی ربط پیشنهاد می گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نادر نادری
دانشیار، گروه مدیریت و کارآفرینی، دانشکده اقتصاد و کارافرینی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران.
احسان خسروی
استادیار، کرمانشاه، ایران.
نگار رضایی
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، گروه مدیریت و کارآفرینی، دانشکده اقتصاد و کارافرینی، دانشگاه رازی،
ندا پورجمشیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد گرایش توسعه و برنامه ریزی، گروه اقتصاد، دانشکده اقتصاد و کارافرینی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :