همسان سازی ژن اینتر فرون آلفا و انسانی دغاغله در بیانی جهت انتقال به ریز جلبک Dunaliella salina

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 975

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIBIOTECH03_671

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392

چکیده مقاله:

اینترفرون ها IFNs گلیکو پروتئین‌های از خانواده بزرگ سایتوکین ها حسن. آن‌ها اولین خط دفاعی هستند از پخش سری ویروس‌ها جلوگیری می‌کند و یکی از بزرگ‌ترین ترکیبات ایمنی درونی محسوب می‌شود. اینتر فرون ها خاصیت زندگی روسی، تنظیم رشد سلول‌ها در سیستم ایمنی، مرگ برنامه‌ریزی شده سلول‌ها در بدن دارد. اینترفرون آلفا 2b IFNα2b متکی به طور گسترده در درمان تومورهای بدخیم و خوش‌بینی کمبودی مویی شکل و بعضی سرطان‌ها و آلودگی‌های ویروسی سپرده می‌شود. اخیراً استفاده از ریز جلیک به عنوان میزبان بیانیه پروتئین‌های با تأکید مورد توجه زیاد قرار گرفته است. انتخاب ریزجلیک Dunaliella salina در تقریر دوم میزبان بیان این IFNα2b زمین را تولید پروتئین‌های ارزان فراهم می‌کند. دو سازه pCAMBIA1304 حاوی ژن اینتر فرون آلفا و وکتور pCAMBIA3301 آنزیم‌های برشی BstEII و HindIII برش داده شده‌اند و قطعات مورد نظر در واکنش پسر به همدیگر قرار گرفتن سپس محصول واکنش به باکتری‌های مثبت منتقل شده و تکنیک Colony PCR هزینه آنزیمی و توالی یابی برای تأیید انتقال ژن IFNα2b استفاده شد. ترس اختصاصی ژن IFNα2b بر روی ژل آگارز قطعه ای به طول bp 500 را نشان داد. همسان سازی این ژن با استفاده از ColonyPCR حزم آنزیمی و توالی یابی تأیید گردید. با توجه به اهمیت ژن IFNα2b و لزوم تهیه فرزانگان در این پژوهش ژن اینترفرون آلفا در ناقل بیانی pCAMBIA3301 و تحت کنترل پیش‌بر CaMV35s توالی ozak ( TAAACA ( جهت افزایش بیان و خاتمه دهنده NOS قرار گرفت. تا این ژن در این ساز همراه ژن انتخاب گردید bar در ریزجلبک بیان شود.

کلیدواژه ها:

اینتر فرون آلفا 2b ، Dunaliella salina ، pCAMBIA3301

نویسندگان

عبدالنبی عفیلی

گروه پی تکنولوژی کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اهواز

محمدحسین دانشور

گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی روند طبیعی رامین اهواز

حمید رجبی معماری

گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه شهید چمران اهواز

محمد رعایایی اردکانی

گروه زیست شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Barzegari, A., Hejazi, M. A., Hosseinzadeh, N., Eslami, S., Mehrizadeh ...
  • Hallman, A., 2007. Algal Transgenics and Biotechnology, Trasgenic plant Journal, ...
  • Lopes Rodrigues, A. M., 2007. Interferon, Virus Vaccines and Antiviral ...
  • Primorse, s. B. and Twyman, R. M., 2006, Principle of ...
  • نمایش کامل مراجع