بهبود تولید زیست توده در آب پنیر و تجزیه مقایسه ای توده پروتئینی مخمرها با استفاده از الکتروفورز SDS-PAGE

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 649

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIBIOTECH03_400

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392

چکیده مقاله:

آب پنیر محصول قابل بازیافتی از صنایع شیر است که معمولاً حاوی مقادیر بالایی لاکتوز ( 8 -4 درصد) مقدار کمتری ترکیبات نیتروژن و مقادیر جزئی ویتامین و مواد معدنی می باشد. لاکتوز ماده مغذی اصلی آب پنیر میباشد که میتواند از نظر اقتصادی مورد استفاده قرار گرفته و به جزئی ویتامین و مواد معدنی می باشد. لاکتوز ماده مغذی اصلی آب پنیر میباشد که میتواند از نظر اقتصادی مورد استفاده قرار گرفته و به SCP تبدیل گردد. برای این منظور، 12 جدایه مخمر از نظر رشد و تولید پروتئین تک سلولی در آب پنیر مورد بررسی قرار گرفتند. از میان این گونه ها، کریپتوکوکوس لورنتی Y7 بیشترین تولید SCP را در آب پنیر با مقدار محصول 0/50 ± 18/84 گرم در لیتر بخود اختصاص داد. غنی سازی اب پنیر با استفاده از نمک های معدنی بعنوان منبع ازت، تولید بیومس را افزایش داد. آزمایشات مقدماتی نشان داد که در میان، مخمرهای انتخابی در این پژوهش، 6 گونه مخمر به ترتیب: Y7 کریپتوکوکوس لورنتی، Y12 کریپتوکوکوس فلاووس، Y10 گونه کاندیدا Y1 تریکوسپورون پولولانس، Y2 کاندیدا کورواتا و Y4 بوللرا اوریزا زیست توده نسبتاً بالایی در آب پنیر استریل، غیر استریل و غنی سازی شده تولید کردند. پروفایل های پروتئینی گونه های کریپتوکوکوس لورنتی، کریپتوکوکوس فلاووس، گونه کاندیدا ، استریل و غنی سازی شده تولید کردند. پروفایل های پروتئینی گونه های کریپتوکوکوس لورنتی، کریپتوکوکوس فلاووس، گونه کاندیدا ، D SDS-PAGE 1 به منظور انگشت نگاری مقایسه ای پروتئوم تهیه گردیدند. الگوی باندهای پروتئینی مختلف بطور جداگانه در سویه های کریپتوکوکوس لورنتی و گونه کاندیدا در مقایسه با گونه های کریپتوکوکوس فلاووس، تریکوسپورون پولولانس، کاندیدا کورواتا و بوللرا اوریزا ، تائیدی بر طبقه بندی آنها به عنوان گونه های متقاوت می باشد.

نویسندگان

احمدرضا حسنی

استادیار بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذ

احمد احمد

دانشیار بخش میکروبیولوزی و بیوتکنولوژی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشو

علیرضا فانی

کارشناس ارشد پژوهشی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرق

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Hasani, A.R., S. Soleymanova and R. Aghabayova, 2007. The yeasts ...
  • Hasani, A.R. and R. Abishev, 2007. The Selection of Lactose ...
  • Hasani, A.R. and R. Abishev, 2008. The yeasts with Lactose ...
  • Jakobsen, M. and J. Narvhus, 1996. Yeasts and their possible ...
  • Laemmli, U. K. (1970). Cleavage of structural proteins during the ...
  • Omar Sanaa and Sabry Soraya, 1991. Microbial biomass and protein ...
  • Vancanneyt M, B. Pot, G. Hennebert, K.Kersters, 1991. Differentiation of ...
  • نمایش کامل مراجع