سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: AGRIBIOTECH03_131
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 952
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتوکوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی
چکیده مقاله:
امروزه با افزایش شیوع بیماریهای آلرژیک، ارائه مولکولهای نوترکیب فعال به سطوح مخاطی توسط باکتریهای اسید لاکتیک، از روشهای نوین ایمونوتراپی محسوب می گردد. از آنجا که حفظ برخی ویژگیهای باکتریهای نوترکیب منجر به حفظ اثربخشی آنها در درمان می شود، در این تحقیق ویژگیهای مورد نظر در دو باکتری مورد ارزیابی قرار گرفته است. در این راستا پس از تولید باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس با قابلیت بیان آلرژن گرده گیاه سلمه 2 che a منحنی رشد هر دو رسم شده و سپس آزمونهای مقاومت به pH 2 ، 2/5 ، 3 ، 4 و 5 عصاره صفراوی 0/3 و 2 درصد و سدیم تری کولات 7 ، 14 و 21 میلی مول خصوصیت آبگریزی و چسبندگی به سلولهای اپیتلیال روده 29 HT و مقاومت به شش نوع آنتی بیوتیک مورد ارزیابی قرار گرفت. سرعت رشد باکتری نوترکیب کاهش یافته و هر دو باکتری در pH های 4 و 5 بقای کامل داشتند درحالیکه زنده مانیشان در pH برابر 3 ، 2/5 و 2 به ترتیب 40 ، 70 و 100 درصد کاهش نشان داد. رشد هر دو باکتری در حضور عصاره صفراوی کاهش یافته و در غلظت 0/3% بین دو باکتری اختلاف معنی داری مشاهده شد. با افزایش غلظت سدیم تری کولات میزان رشد و بقا افزایش پیدا کرده و در تمامی غلظتها میزان رشد در باکتری نوترکیب نسبت به باکتری طبیعی کاهش معنی داری نشان داد. دو باکتری از نظر خصوصیت آبگریزی، چسبندگی باکتری به سلولهای اپیتلیال روده و مقاومت به انتی بیوتیکهای مورد سنجش اختلاف معنی داری نداشتند.
کلیدواژه ها:
لاكتوكوكوس لاكتيس نوتركيب، ويژگيهاي پروبيوتيكي، ايمونوتراپي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/204183/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:روزبه نصیرائی، لیلا و طباطبایی، فریده و وارسته، عبدالرضا و شهیدی، فخری،1391،بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتوکوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی،سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)،مشهد،،،https://civilica.com/doc/204183
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، روزبه نصیرائی، لیلا؛ فریده طباطبایی و عبدالرضا وارسته و فخری شهیدی)
برای بار دوم به بعد: (1391، روزبه نصیرائی؛ طباطبایی و وارسته و شهیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحلیل ترمواکونومیکی راهکارهای کاهش هدر روی انرژی در ساختمانهای کشور
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.