بررسی تجربی رابطه بین “ مدیریت ارتباط با مشتریان ” و “ ارزشهای درک شده توسط آنان ” ( مطالعه موردی دارندگان خودروی پژو 206 شرکت ایران خودرو )
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت بازاریابی
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,538
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMMC01_014
تاریخ نمایه سازی: 6 آذر 1385
چکیده مقاله:
در فضای رقابتی که امروزه سازمانها خواه ناخواه در آن قرار گرفته اند، مفهوم مشتری محوری بیش از پیش اذهان مدیران سازمانها را به خود مشغول نموده است . آنان در یافته اند که به منظور جذب مشتریان جدید و نگهداری مشتریان فعلی خویش می بایست عملیات خود را در جهت ارج نهادن به خواستهای مشتریان، مورد بازنگری قرار دهند . به همین منظور در صدد بر آمده اند تا عملکرد سیستم مدیریت ارتباط با مشنریان ) (CRM را بهبود بخشند . یکی از موانع عمده ارزیابی عملکرد مدیریت ارتباط با مشتری، عدم درک مدیریتی این مفهوم است که :” به راستی چه چیز ارزش برتر
را برای مشتری شکل می دهد و فرایندی که نحوه امکان عملیاتی شدن چنین ارزشی را برای عرضه به مشتری فراهم آورد، کدام است؟ ” سئوال اصلی این پژوهش عبارتست از اینکه :” رابطه ابعاد ارزش مورد انتظار مشتری بر عملکرد ملموس و ناملموس مدیریت ارتباط با مشتری در رابطه با دارندگان خودروی پژو 206 ایران خودرو چگونه است؟ ” نتایج حاصله نشان داد که متغیر ارزشهای از دست رفته با متغیر عملکرد مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر رفتار مشتری رابطه معکوس دارد در حالیکه با دو متغیر رضایت مشتری و وفاداری مشتری چنین رایطه ای مشاهده نشد و به عبارتی افزایش اشکالات درک شده مادی و غیرمادی از خرید محصول مورد بررسی در این پژوهش ( پژو (206 ، باعث کاهش وفاداری یا نارضایتی نمی گردد که ناشی از سهم بازار عمده شرکت ایران خودرو و تنوع خودروهای تولیدی آن در بازار خودروی کشور می باشد . ارزش احساسی و ارزش اجتماعی، رابطه مستقیم با عملکرد مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر رفتار مشتری در جامعه آماری پژوهش را مشخص کردند که حاکی از شناخته شده بودن خودروهای تولیدی شرکت ایران خودرو در بازار خودروی ایران بوده و احساس مطلوبیت کلی و نیز مطلوبیت اجتماعی ناشی از استفاده از خودروی مذکور را از سوی مشتریان نمایان می سازد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
کیوان عبدلی
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
صبرا فریدون فر
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :