رفع گلوگاه های ناشی از افزایش ظرفیت در شبکه مبدل های حرارتی از پیش طراحی شده به روش PDM
محل انتشار: پنجمین همایش ملی انرژی
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,599
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NEC05_041
تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1385
چکیده مقاله:
از فن آوری پینچ در طراحی اصلاحی شبکه مبدل های حرارتی به دو منظور ا ستفاده می شود که عبارتند از : اصلاح شبکه ب ه منظور صرفه جویی در مصرف انرژی و نیز اصلاح شبکه ب ه منظور رفع گلوگاه های حاصل از افزایش ظرفیت . تمامی شبکه هایی که تاکنون مطالعات اصلاحی آنها انجام شده است، شبکه هایی بوده اند که قبلاً به روش های دیگری طراحی شده اند و بنابراین در ابتدا ب ه نظر می رسد که کاربرد فن آوری پینچ در طراحی های اصلاحی تا همین جا محدود می گردند . اما با توجه به تحولاتی که در صنایع فرآیندی جهت پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان اتفاق می افتد و بدین منظور ظرفیت تولید خود را افزایش می دهند، همواره فن آور ی پینچ در چنین عرصه ای حضور خواهد داشت . حتی شبکه ای که قبلاً براساس پینچ مطابق یک ظرفیت تولید ابتدایی طراحی شده است نیز در آینده و در اث ر افزایش ظرفیت نیاز به بازنگری و اصلاح توسط فن آوری پینچ خواهد داشت .
در این مقاله، شبکه های مبدل حرارتی که براساس ف ن آوری پینچ طراحی شده اند ولی ب ه دلیل افزایش ظرفیت نیاز به اصلاح دارند مورد بررسی قرار گرفته است ، بدین ترتیب که ابتدا با بررسی شرایط چنین شبکه هایی پس از افزایش ظرفیت، روش مناسب هدف گذاری جهت رفع گلوگاه های حاصل از افزایش ظرفیت تعیین گردیده و سپس جهت بررس ی صحت مطالب بیان شده، هدف گذاری و طراحی اصلاحی یک مس أله موردی براساس افت فشار بهینه جریان ها انجام گرفته است .
کلیدواژه ها:
فـن آوری پینـچ ، شبـکه مبـدل هـای حـرارتی ، هـدف گـذاری ، مـنحنـی انـرژی ـ سـطح ، گلوگاه های دینامیکی و حرارتی
نویسندگان
محمدحسن پنجه شاهی
گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه تهران
نسیم طاهونی
گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه تهران
محمد لطیفی
گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :