سال انتشار: 1386
محل انتشار: هفتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی
کد COI مقاله: SCCE07_074
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,590
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی شبکه تبادلگرهای حرارتی با استفاده از فناوری پینچ
چکیده مقاله:
افزایش روز افزون قیمت سوخت، کاهش منابع سوخت فسیلی و لزوم کنترل آلودگی محیط زیست اهمیت بازیافت انرژی حرارتی و جلوگیری از اتلاف آن را در صنایع مختلف نشان می دهد . امروزه مصرف بهینه انرژی به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در ارزیابی پیشرفت کشورها مطرح می باشد . میزان زیاد مصرف انرژی در فرآیند های شیمیایی، باعث افزایش هزینه تولید و نیز کاهش بازده تولید محصولات صنعتی می گردد . افزایش بازده مصرف انرژی و کاهش اتلاف با طراحی س یستم های بهینه بازیابی حرارتی تحقق می یابد، که یکی از بهترین روشها برای طراحی این گونه سیستم ها، فناوری پینچ می باشد . در این مقاله، بهینه سازی شبکه تبادلگرهای حرارتی یک سیستم گرمایی به کمک فناوری پینچ انجام گردید . در طراحی زیر بنایی Δ Tmin بهینه، برابر 46/9 ˚C بدست آمد، که این مقدار در طراحی اصلاحی نیز برابر 46/9 ˚C بدست آمد . بازده سطح برابر α = 0/ 82 بوده و به همین دلیل از بازده سطح افزایشی استفاده گردید . میزان Flue Gas (سرویس جانبی گرم )مورد استفاده در واحد، برابر 104500Kw بدست آمد . برای انتقال انرژی از بالا ی پینچ به پایین آن به منظور کاهش مصرف انرژی، در مرحله اشکال زدایی گزینه های تغییر در ترتیب تبادلگرها ، تعویض تبادلگرها و اضافه کردن تبادلگرها مورد بررسی قرار گرفت. در تمام گزینه ها به خاطر محدودیت موجود مبنی بر عدم اعمال تغییرات زیاد در واحد و اضافه کردن تبادلگر، فقط 3 تبادلگر حرارتی به سیستم اضافه گردید و تنها با در نظر گرفتن تغییرات دیگر برتری هر گزینه بررسی شده است . در نتیجه با اعمال گزینه پیشنهادی اصلاحی، میزان مصرف Flue Gas واحد ا ز Kw 104500 به Kw 91309 کاهش یافت ،که میزان 13٪ یا Kw 13460 کاهش در مصرف Flue Gas در واحد مورد مطالعه را نشان می دهد . این میزان کاهش با افزودن سه تبادلگر حرارتی و افزایش سطحی به اندازه 46 % در شبکه حاصل می گردد.
کلیدواژه ها:
تبادلگر حرارتي - بهينه سازي - فناوري پينچ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/31160/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:راعی، بهروز و شهرکی، فرهاد،1386،بهینه سازی شبکه تبادلگرهای حرارتی با استفاده از فناوری پینچ،هفتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/31160
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، راعی، بهروز؛ فرهاد شهرکی)
برای بار دوم به بعد: (1386، راعی؛ شهرکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه دو روش طراحی گرس روت تکنولوژی پینچ و طراحی اصلاحی تکنولوژی پینچ در شبکه مبدلهای حرارتی واحدهای فرایندی شیرین سازی گاز فازهای 15 و 16 عسلویه
- بهینه سازی شبکه مبدل حرارتی واحد تولید متانول با استفاده از تکنولوژی پینچ
- بهینه سازی مصرف انرژی واحدکاهش گرانروی پالایشگاه نفت بندرعباس
- رفع گلوگاه های ناشی از افزایش ظرفیت در شبکه مبدل های حرارتی از پیش طراحی شده به روش PDM
- بهینه سازی راکتور دوغابی سنتز فیشر تروپش با الگوریتم ژنتیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تجزیه و تحلیل میکروبی هیدروکربن های نفتی در محیط زیست
- بررسی اصلاح سازی ساختار قیر با استفاده از روغن های ضایعاتی موتور و ذرات پلاستیک
- بررسی اثرات زیست محیطی بازیافت گوگرد اصلاح شده درمخلوط های آسفالتی
- بررسی خصوصیات تجربی رفتارهای ویسکوالاستیک مخلوط آسفالت و قیر اصلاح شده با استفاده Nano-TiO2 / CaCO3
- Numerical Investigation on the Effect of Flow Parameters in CO2 Capturing Using Aqueous MEA Absorbent in HFMC Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.