بررسی تاثیر سیستم پرداخت جاده ای بر ترافیک در بزرگراه های درون شهری به روش مقایسه زوجی و آنالیز انتخاب گسسته (مطالعه موردی: شهر اصفهان)

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC12_202
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 890
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی نادی

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

منصور حاجی حسینلو

استادیار گروه مهندسی عمران- راه و ترابری، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

سعید نادی

بورسیه عضو هیئت علمی گروه مهندسی نقشه برداری- GIS، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اصفهان

چکیده

تقاضای روز افزون استفاده از وسایل نقلیه شخصی، مشکل تراکم ترافیک را به یکی از مهمترین بحران ها در اکثر کلان شهرهای جهان تبدیل کرده است. تاثیرات زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی که گرههای ترافیکی بر جوامع بشری میگذارد محققین را بر آن داشته است که به دنبال راه کار هایی برای مقابله با آن باشند. یکی از راه کار های موثر در مدیریت ترافیک استفاده از سیستم دریافت هزینه های جاده ای می باشد از این رو در این مطالعه به بررسی نحوه تاثیر استفاده از این راهکار در هدایت رفتارهای انتخاب مسیر رانندگان به منظور توجیه پذیری استفاده از این سیستم ها در یکی از بزرگراه های شهر اصفهان پرداخته ایم. به این منظور برای مدل کردن پارامتر های موثر از مدل های لاجیت چند جمله ای استفاده کرده ایم. با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه، استفاده از سیستم ها دریافت هزینه جاده ای در این بزرگراه شهر اصفهان توصیه نمیشود با این حال مدل ایجاد شده میتواند دیدگاه های خوبی جهت تغییر پارامتر های تاثیر گذار به نحوی که استفاده از این سیستم ها توجیه پذیر شود را در اختیار مدیران قرار دهد.

کلیدواژه ها

انتخاب گسسته، مقایسه زوجی، حمل و نقل، مهندسی ترافیک، سیستم پرداخت جاده ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.