بررسی و مقایسه عملکردلاین های امیدبخش جو درمناطق معتدل استان لرستان

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 525

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NABATAT11_0361

تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1392

چکیده مقاله:

جو به عنوان یکی ازمنابع اصلی غذای دام به دلیل انعطاف پذیری محسوس و دامنه وسیع سازگاری درمناطق مختلف به اشکال متفاوتی مورد استفاده قرارمیگیرد دراین تحقیق به منظور بررسی واکنش و اثرات ژنوتیپ های پرمحصول امیدبخش جو که دارای صفات مطلوبی نظیر بالابودن عملکرد کیفیت دانه متحمل یا مقاوم بودن به امراض و بیماریها و دیگرتنگناها تعدادپنج لاین امیدبخش جو MB83-4,MB83-3,MB83-12,MB80-16,MB82-14 با دورقم شاهد نصرت و والفجر جمعا هفت رقم و لاین درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار درسال زراعی 1386-87 مورد ازمایش قرارگرفت نتایج تجزیه مرکب نشان داد بین ژنوتیپ های ازمایش تفاوت معنی داری وجود دارد با وجود این بیشترین عملکرد به میزان 5284/4 کیلوگرم درهکتار ازلاین MB83-3و کمترین عملکرد 3544/8 کیلوگرم درهکتار ازرقم لاین MB83-12 بدست آمد دربین آنها لاین MB83-3 جهت بررسی های تکمیلی و اجرای طرح های تحقیقی ـ ترویجی انتخاب شد و کشت آن درمنطقه پیشنهاد می شود.

نویسندگان

عزت اله نباتی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ Khodab andeh.N. 2004. Cereals. .seventh edition. Universitny of tehren ...
  • _ Mohammadi .M.2009 _ GHACH CARAN Agricultural reaserch station ...
  • نمایش کامل مراجع