سال انتشار: 1385
محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC21_209
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,090
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نرخ خرابی خطوط انتقال قدرت ناشی از نوسانات عرضی و اثر نصب دمپر استاک بریج در کاهش آن
چکیده مقاله:
در این مقاله هدف، بررسی و آنالیز نرخ خرابی خطوط هوایی انتقال قدرت در اثر ارتعاشات عرضی ناشی از عوامـل طبیعـی محیط جغرافیایی ( باد و بـرف ) و همچنـین میـزان اثرگـذاری نصب مناسب دمپر های اسـتاک بـریج در کـاهش نـرخ خرابـی خطوط با استفاده از شبیه سازی پارامتر هـا و حرکـات واقعـی خــط انتقــال قــدرت مــیباشــد . بــدین منظــور بــا اســتفاده از پارامتر های فیزیکی و مکانیکی کابل های فشـار قـوی خطـوط انتقال قـدرت - از جملـه صـلبیت خمشـی و کشـش طـولی - حرکات عرضی این خطوط ناشی از عوامل طبیعی اث رگذار بـر خط شبیه سازی شده است . عـلاوه بـر ایـن، بـرای تحلیـل و تعیین میزان اثرگذاری نصب دمپر های استاک بـریج در کـاهش نوسانات خط، دینامیک یک دمپر اسـتاک بـریج نـوع 2−R بـا تغییر مکان هارمونیک گیره ای که به آن متصل شده اسـت، بـا هدف بررسی پارامتر هـای مـوثر در کـاهش نوسـانات خـط و تعیین نیروی جاذب دینـامیکی وارده از طـرف دمپـر بـه خـط انتقال آنالیز شده است . سپس برای تعیین لزوم نصب مناسـب دمپر استاک بریج و میزان اثرگذاری آن در کـاهش نوسـانات و نرخ خرابی خطوط، با اسـتناد بـه شـبیه سـازی خـط و دمپـر، سیستم با ایـده ای نـو و بـ ا فـرض دمپـر بـه عنـوان جزئـی از دینامیک سیستم مورد بررسی قرار گرفته است . در انتها، جهت تایید شبیه سازی های انجـام گرفتـه، نتـایج تحلیلـی حاصـل از شبیه سازی انجام شـده توسـط نـرم افـزار Matlab بـا نتـایج آزمایشگاهی اقتباس شـده از ادبیـات فـن، مقایسـه شـده انـد . همچنین برای نمایش مقدار کارآمدی و لـزوم نصـب مناسـب دمپر استاک بریج در کاهش نوسانات و نـرخ خرابـی خطـوط،میزان ارتعاشات عرضـی خطـوط مختلـف انتقـال قـدرت در هنگام نصب دمپر با حالت های بدون دمپر و نصب غیر مناسب مقایسه شده اند .
کلیدواژه ها:
خطوط انتقال قدرت، ارتعاشات عرضي ، دمپر استاك بريج
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/19793/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مظاهری، حمید و صادقی، سیدمرتضی،1385،بررسی نرخ خرابی خطوط انتقال قدرت ناشی از نوسانات عرضی و اثر نصب دمپر استاک بریج در کاهش آن،بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/19793
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، مظاهری، حمید؛ سیدمرتضی صادقی)
برای بار دوم به بعد: (1385، مظاهری؛ صادقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر افزایش لقی یاتاقان های لغزشی در رفتاردینامیکی توربوژنراتورهای گازی
- تخریب در پره های توربین بخار کم فشار
- مدلسازی نوسانات عرضی آئولین و عملکرد دپر استاک بریج بر روی خطوط هوایی انتقال نیرو
- بررسی علت تخریب بابیت یاتاقان توربین های گازی GE.F5
- تحلیل طراحی و تست دینامیکی جاذب-دمپر ارتعاشات آئولین در خطوط انتقال نیرو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.