برنامه ریزی منطقه ای در راستای طراحی مدل بازاریابی راهبردی برای شرکت های هواپیمایی ایران با رویکرد ارزش گرایی (یک مطالعه کیفی)
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 98
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JGQE-13-53_019
تاریخ نمایه سازی: 18 اردیبهشت 1403
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش طراحی مدل بازاریابی راهبردی با رویکرد ارزش گرایی برای شرکت های هواپیمایی ایران است. پژوهش حاضر با استفاده از رویکرد کیفی وروش شناسی گراندد تئوری کوربین و اشتراوس ( ۲۰۱۵ ) انجام شده است. جامعه آماری پژوهش شامل ۱۰ نفر از افراد صاحب نظر در حوزه بازاریابی راهبردی شرکت های هواپیمایی ایران بودند که با روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. روش گردآوری داده ها مصاحبه نیمه ساختار یافته بود. تجزیه و تحلیل داده ها به روش (کوربین و استراوس، ۲۰۱۵) با استفاده از نرم افزارMAXQDA ۲۰۲۰ در سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی انجام شد. ارزیابی روایی و پایایی داده ها از روش لینکن و گوبا، محاسبه پایایی از روش توافق درون موضوعی دو کدگذار، شناسایی و غربالگری شاخص های پژوهش از روش دلفی فازی و اعتبار سنجی مدل پارادیمی با استفاده از روش تایید پذیری توسط مشارکت کنندگان صورت پذیرفت. مدل پژوهش بر اساس شناسایی ۱۰۱۵ کد باز، ارتباط دهی کدها به ۲۱۵ مفهوم و ۳۱ مقوله اصلی(در ۱۲ طبقه) استخراج گردید. نتایج پژوهش علاوه بر ارائه مدلی جامع و جدیدی جهت بازاریابی استراتژیک برای شرکت های هواپیمایی ایران با رویکرد ارزش گرایی موید این مطلب است که بازاریابی راهبردی در ارائه ارزش به مشتری از طریق ترسیم راهبرد های موثر، شرکت های هواپیمایی را در دست یابی به مزیت رقابتی و سودآوری یاری می نماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مجید آهنگ
گروه مدیریت بازرگانی ، واحد بین المللی کیش ، دانشگاه آزاد اسلامی ، جزیره کیش ، ایران
ناصر آزاد
گروه مدیریت بازرگانی ، واحد تهران جنوب ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
عبدالله نعامی
گروه مدیریت بازرگانی ، واحد تهران جنوب ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
علیرضا روستا
گروه مدیریت بازرگانی ، واحد شهر قدس ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :