واکاوی اصول طراحی دهکده های گردشگری با رویکرد افزایش تعاملات اجتماعی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_0199
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 27
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فائزه رستمی روشن

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد معماری داخلی، گروه معماری، واحد پردیس، دانشگاه آزاد اسلامی، پردیس، ایران.

محمدحسین رضا پناه

استادیار گروه معماری، واحد پردیس، دانشگاه آزاد اسلامی، پردیس، ایران.

چکیده

تعاملات اجتماعی در هر جامعه ای جز یکی از اساسی ترین نیازهای مردم در ادوار مختلف بوده است . همچنین گردشگری یکی از پویاترین فعالیت ها در ایجاد شغل برای ساکنان محلی و درآمدزایی برای کشور و همچنین ایجاد شرایطی مناسب برای تعاملات اجتماعی می باشد.در این پژوهش ، هدف بررسی اصول طراحی فضاهایی است که در دهکده گردشگری می تواند موجب افزایش تعاملات اجتماعی شوند. مطالعه و بررسی ها نیز کتابخانه ای می باشد.یافته ها نشان می دهد،مواردی چون فضای عمومی ، خلاقیت و نوآوری در فضا، جذابیت و زیبایی فضا، وجود تسهیلات، قابلیت زیست محیطی ، چارچوب فیزیکی ، ایمنی فضا، برقراری ارتباط با طبیعت ، ایجاد حس خودشکوفائی ، متعادل بودن فضا، پاکیزگی ، وحدت و توالی ، دقیق و خوانایی ، فضاهای اجتماع پذیر ، فراهم بودن فضای نشستن ، وجود رنگ های طبیعی ، فضای سبز و ایجاد حس زندگی ، سبب افزایش تعاملات میان افراد می شوند.

کلیدواژه ها

دهکده، گردشگری ، تعاملات اجتماعی ، گیلان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.