تخمین آب ورودی به تونل با استفاده روش های تحلیلی و تجربی (مطالعه موردی: تونل انتقال آب از بند انحرافی چهل چای به پشت سد نرماب)
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی سازه، زلزله، ژئوتکنیک
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,965
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCSEG02_117
تاریخ نمایه سازی: 28 فروردین 1392
چکیده مقاله:
حفر تونل های انتقال آب یکی از مشکلترین انواع حفاری تونل ها است. از جمله مواردی که در این نوع تونل ها باید به دقت مورد توجه قرارگیرد، خطر هجوم آب زیرزمینی به درون تونل در مناطق کارستی، گسلی و خرد شده و در زیر تراز آب زیرزمینی می باشد. تونل انتقال آب چهل-چای بخشی از پروژه سد مخزنی نرماب و توسعه منابع آب رودخانه های نرماب، چهلچای و خرمالو در استان گلستان است. این تونل آب رودخانهچهلچای را به پشت سد نرماب منتقل خواهد کرد. این تونل از مسیری با لیتولوژی های مختلف، زون های خردشده وگسلی عبور خواهد کرد و به جز در پورتالهای ورودی و خروجی در زیر تراز آب قرار دارد. لذا ضروری است که مقدار جریان آب ورودی در بخش های مختلف به داخلتونل حتی المقدور پیش بینی و در ملاحظات حفر تونل در نظر گرفته شود. در این مقاله با استفاده از روش های تحلیلی و تجربی مقدار آب ورودیبه تونل برآورد شده و نتایج آن برای مقاطع مختلف در مسیر تونل ارائه شده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرتضی رمضانی
کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد، شرکت مهندسین م
غلامرضا لشکری پور
استاد گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد
محمد غفوری
استاد گروه زمین شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد
صادق طریق ازلی
دانشجوی دکتری زمین شناسی مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :