بررسی عوامل مؤثر بر کاربرد فاوا 1توسط اعضای هیئت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد
محل انتشار: اولین همایش علمی دانشجویان علوم تربیتی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,064
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CISEDUCATION01_032
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1392
چکیده مقاله:
پدیده نوی فاوا فرصت های تازه ای را در آموزش عالی 6 به وجود آورده است به گونه ای که کارول هیوز 7 به نقل از جانکوسکا می گوید : زندگی امروزه در آموزش عالی ، زندگی در فضایی رقابتی است . این بدان معنی است که در دنیای امروز ما در حال معاملات اطلاعاتی 9 هستیم تا ایجاد اطلاعات جدید . در حقیقت فاوا در دنیای آموزش ،مبنایی برای تمامی تعاملات میان اساتید/معلمان و فراگیران و میان مؤسسات آموزشی و دولتی و در میان سایر دستگاه ها مبدل گردیده است ( بانو و بانو ).از سویی کلید اصلی ورود به جامعه دانایی ، توانایی است و آن سرشته با مهارت های انسانیاست. در همین رابطه عباس زادگان و ترک زاده ( 1386 17 ) می گویند: بهسازی منابع انسانی یکی از استراتژی های اصلی دستیابی به سرمایه انسانی و سازگاری مثبت با شرایط تغییر است. لذا باتوجه به تحولات پیش رو اساتید نقش مهمی در موفقیت برنامه های فاوا در آموزش عالی بازی می کنند (رضایی ، صفا و حسینی 2009 ).در حقیقت فاوا مراحل گردآوری ، ذخیره سازی، ویرایش، اصلاح، انتقال اطلاعات در شکل های گوناگون است که نیازمن د تجهیزاتی چون رایانه ، تلفن های موبایل ، ابزارهای ذخیره سازی ، انتقال فایل ها از طریق سرورها ، ماهواره ها و اینترنت است(کایود
نویسندگان
صادق زارع صفت
کارشناسی ارشد آموزش بزرگسالان
رضوان حکیم زاده
عضو هیئت علمی گروه روش ها و برنامه های دانشکده روانشناسی و علوم تربیت
نوروزعلی کرم دوست
عضو هیئت علمی گروه روش ها و برنامه های دانشکده روانشناسی و علوم تربیت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :