رابطه بین منبع کنترل دانش آموزان با گرایش آن ها به نوع سبک انضباطی معلمان
محل انتشار: اولین همایش علمی دانشجویان علوم تربیتی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 902
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CISEDUCATION01_009
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1392
چکیده مقاله:
منبع کنترل یک ویژگی شخصیتی و مجموعه ای از انتظارات است که به وسیله عوامل موقعیتی بر افراد تأثیر می گذارد وافراد نتایج عملکرد خود را تحت تأثیر تلاش های خود (کنترل درونی) یا تحت تأثیر نیروهای بیرونی فراتر از کنترل خود2008 ). ساختار کنترل درونی شامل دو موضوع شناختی و رفتاری و ساختار کنترل ، (کنترل بیرونی) می دانند (استوارت 1 بیرونی نیز شامل سه آیتم؛ شرایط حال و گذشته، اقتدار دیگران و عدم انتخاب می باشد (ویلکن 2 و همکاران، 2002 ). منبعکنترل به طور کلی روابط محکمی با معیارهای مربوط به شغل و معیارهای عمومی دارد (وانگ 3 و همکاران، 2010 ). همچنینیک عامل قوی برای پیش بینی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان است (راسل و فلپس، 2009 ). اگر چه تحقیقات تجربی کمی دربارهی منبع کنترل و کنترل کلاس وجود دارد؛ اما تحقیقات نشان می دهد که ارتباط بین این دو متغیر احتمالی است و1993 ). پژوهشگران به طور کلی کنترل کلاس ، نحوه کنترل کلاس جهت منبع کنترل را تغییر می دهد (مارتین و بالدوین 4درس را به عنوان طیف گسترده ای از تلاش های معلم برای نظارت بر تعامل اجتماعی و رفتار دانش آموزان توصیف می کنند (ریتر و هانکوک 2007،5 ). مدیریت رفتار دانش آموزان از پایدارترین و گسترده ترین چالش های پیش روی دانش آموزان و آغازکار معلمان و از نگرانی های شایع هم در میان معلمان با تجربه و هم معلمان پیش از خدمت است که در میان معلمان پیش از 2006 )؛ چرا که آن ها بدرفتاری دانش آموزان را به عنوان جنبه های منفی کارآموزی ، خدمت بیشتر مشخص می شود (گال 61980 )، چارچوبی بسیار جامع بر اساس نظریه ) 2003 ). در این زمینه گلیکمن و تامشیرو 8 ، خود می دانند (سوکال و موات 7های انضباطی و روانشناسی یادگیری ارائه داده اند که در یک پیوستار کنترل به ترتیب: رویکرد مداخله گرایانه 9، تعامل گرایانه 10 و غیر مداخله گرایانه 11 می باشد که هر چه از مداخله گرایی به سمت غیر مداخله گرایی پیش رویم، کنترل کم ومیزان مشارکت و مسئولیت دانش آموزان افزایش می یابد. بنابراین با نگاهی به مباحث مطرح شده پژوهش حاضر بر مبنای دوسؤال زیر طراحی شده است: آیا بین نوع منبع کنترل دانش آموزان و گرایش آن ها به نوع سبک انضباطی معلمان رابطه معناداری وجود دارد؟ کدام یک از مؤلفه های سبک انضباطی بیشتر می تواند نوع منبع کنترل دانش آموزان راپیش بینی کند؟
نویسندگان
سیده گل افروز رمضانی
مقطع کارشناسی ارشد، گرایش مدیریت آموزشی، دانشگاه سیستان و بلوچستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :