طراحی شیب سراسری معدن باریت مهدی آباد یزد با روشهای تحلیلی و عددی
محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,009
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMEC04_099
تاریخ نمایه سازی: 19 اسفند 1391
چکیده مقاله:
ارزیابی پایداری شیب سراسری کاواک یک بخشحیاتی در طراحی معادن روباز است. در این مقاله شیب سراسری معدن باریت مهدی آباد یزد با روشهای تحلیلی و عددی طراحی میگردد. جهت طراحی شیب سراسری دیواره، ابتدا ویژگیهایهندسی ناپیوستگیهای موجود در دیواره با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر دیجیتالی بدست آمده است. با رسم داده های ساختاری روی استریونت و تحلیل ساختاری درزهها در نرمافزارDIPS احتمال شکست گوهای برای دیوارههای این معدن در حال حاضر با شیب سراسری 55 درجه پیشبینی شده است. بمنظور تحلیل پایداری دیواره معدن با روش تعادل حدی، شیب سراسری معدن در نرمافزارSWEDGE طراحی شده است. طبق تحلیلهای انجام گرفته در این نرمافزار شیبسراسری معدن برابر 48 و 49 درجه بترتیب با ضرایب اطمینان 1/34,1/25بدست آمده است. از بین روشهای مختلف 3DEC استفاده شده است. طراحی شیب سراسری معدن در3DEC برابر 49 و 50 درجه، شبیه روش تعادل حدی، بدست آمده بطوریکه جابجایی گوه تحت این زوایا بطور متوسط بترتیب برابر 1/2,5/8سانتیمتر میباشد.
کلیدواژه ها:
طراحی شیب سراسری ، ویژگیهای هندسی ناپیوستگیها ، تکنیکهای پردازش تصویر دیجیتالی ، روش تعادلحدی ، نرمافزار SWEDGEروش المانهای مجزا ، کد.3DEC
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :