شناسایی گونه های مختلف جنس Vicia (ماشک) در ایران براساس شکل بذر
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,338
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SEEDTECH02_416
تاریخ نمایه سازی: 15 اسفند 1391
چکیده مقاله:
جنس Vicia یکی از جنس های مهم طایفه ی Fabeae = Vicieae از خانواده Fabaceae شامل 150 تا 210 گونه در جهان می باشد. گونه های مختلف این جنس اساسا در اروپا ، آسیا و شمال آمریکا پراکنده شده اند که به سمت مناطق معتدله آمریکای جنوبی و بخش حاره ای آفریقا گسترش می یابد. گونه های مختلف این جنس به صور مختلف از جمله تعلیف، علوفه خشک، سیلو و همچنین به عنوان کود سبز استفاده می گردند. هدف از این تحقیق ارزیابی خصوصیات خارجی بذر گونه های مختلف این جنس در ایران است که بدین منظور نمونه های گیاهی و بذری تاکسون های مختلف این جنس در طی سالهای 87-89 از سرتاسر ایران جمع آوری و بر اساس کلیدهای موجود شناسایی گردید و درادامه کار بر اساس طول نسبی و شکل ناف و موقعیت و فاصله عدسک نسبت به ناف موقعیت گونه ها و بخش ها مقایسه گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نسترن جلیلیان
دکتری سیستماتیک گیاهی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه
محمدرضا رحیمی نژاد
استاد سیستماتیک گیاهی، گروه زیست شناسی دانشگاه اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :