تونل تاسیسات شهری و نقش آن در روند مدیریت شهری
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,363
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCCESDA01_041
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1391
چکیده مقاله:
با افزایش جمعیت و توسعه شهرها ، کاهش ظرفیت و یا استهلاک زودرس تاسیسات زیربنایی به عنوان یکی ازبزرگترین چالشهای مدیریت شهری مطرح می شود . در شهرهای بزرگ شبکه های گسترده ای از تاسیسات نظیر آب ،برق ، گاز ، مخابرات و فاضلاب وجود دارد و در اکثر مواقع نحوه کارگزاری تاسیسات بسیار ضعیف انجام می شود . لذا انجام تعمیرات یا اقدامات توسعه که نیازمند آسفالت شکافی معابر است ، افزایش یافته ، و این امر علاوه بر ایجادمشکلات ترافیکی و زیست محیطی ، بر نامطلوب شدن سیمای شهر هم تاثیر می گذارد . به منظور جلوگیری از معضلات ناشی از انتقال تاسیسات حیاتی شهرهای بزرگ ، از جمله معضلات ترافیکی ، کاهش ایمنی و همچنین افزایش کارایی و طول عمر آن ، استفاده از تونلهای تاسیسات شهری می بایست مورد توجه شهرداریها و مسئولان شهرهای بزرگ قرار گیرد. از این رو در این مقاله ضمن معرفی و نحوه احداث تونل تاسیسات شهری ، به مقایسه آن نسبت به روشهای سنتی انتقال تاسیسات در شهرها پرداخته و نقش تونل های تاسیسات شهری در روند مدیریت شهری را تحلیل و بررسی می نماییم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سعید حسامی
استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
محمد اتقائی
دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :