سال انتشار: 1380
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: 018_2817062797
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,839
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل پایداری و طراحی نگهداری تونلها با نرم افزار UDEC- مطالعات موردی
چکیده مقاله:
یکی از روشهای تحلیل عددی که جهت محیط های پیوسته و ناپیوسته سنگی کاربرد فراوان دارد، روش اجزاء مجزا می باشد. در این مقاله سعی شده است نتایج مدلسازی با این روش در دو پروژه مختلف ارائه شود. در هر دو مورد از این روش و نرم افزار معرف آن (UDEC) جهت تحلیل پایداری و طراحی نگهداری موقت استفاده شده است. مراحل مدلسازی شامل انتخاب ابعاد مدل عددی، حل مدل تا رسیدن به تعادل قبل از حفاری، حفر تونل و مدلسازی نگهداری موقت بوده است.
در مورد اول محیط درونگیر تونل لایه ای ضخیم از سنگ مارن سازند آغاجاری است. مدلسازی شاتکریت بصورت کف بسته با در نظر گرفتن وقفه زمانی بین حفر تا نصب و خواص کنتاکت سنگ – شاتکریت انجام شد. تحلیل ها نشان داد پایداری موقت تونل با اجرای شاتکریت مسلح به ضخامت15 -10 سانتی متر قابل تأمین می باشد. ولی در عمل، عدم اجرای شاتکریت کف باعث شده در مرحله کف برداری ، شاتکریت قسمت هدینگ ریزش نماید.
مورد دوم مربوط به تونلی است که در توده سنگ سخت و درزه دار آهک سازند سروک واقع است. در این پروژه راک بولتهای دوغابی پیشنهادی طبقه بندی مهندسی Q با المانهای Cable توسط نرم افزار مذکور مدلسازی شده است. تحلیل انجام شده نشان می دهد این راک بولتها قادر به جلوگیری از ریزش بلوکها بوده و ضریب ایمنی طرح را در حد قابل قبولی حفظ می نمایند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 018_2817062797 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/18/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معارف وند، پرویز و زارع، شکرا...،1380،تحلیل پایداری و طراحی نگهداری تونلها با نرم افزار UDEC- مطالعات موردی،پنجمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/18
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، معارف وند، پرویز؛ شکرا... زارع)
برای بار دوم به بعد: (1380، معارف وند؛ زارع)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- - زارع، ش. 1378، تحلیل پایداری و طراحی نگهداری حفریات ...
- - نتایج تستهای آزمایشگاهی، گزارشات آزمایشگاه زمین شناسی مهندسی دانشگاه ...
- _ UDEC User's Manuat _ (Ver. 1.8) , Vol. I ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عملکرد و جایگاه پیمانکاران در مدیریت پروژه ها با بهرگیری از تکنیک مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM
- مزایا و معایب قراردادهای EPC در پروژه عمرانی
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.