تاثیر تیمارهای نوروجیبرلیک اسید برجوانه زنی بذرشقایق سرخ البرز
محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 956
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIDEA06_536
تاریخ نمایه سازی: 9 دی 1391
چکیده مقاله:
شقایق سرخ البرز یکی ازگونه های چندساله جنس خشخاش بوده ه حاوی ترکیبات آلکالوئیدی از جمله تبائین می باشد این گونه بومی ایران و منطقه قفقاز بوده و به عنوان یک محصول جدیدبا پتانسیلی بالا برای تولید تبائین درنظرگرفته میشود ما استقرار آن درمزرعه سخت می باشد بذورجمعیت های مختلف شقایق سرخ البرز ازمناطق مختلف ایران جمع آوری و برخی نیز از بانک ژن جنگلها و مراتع تهیه گردید بذور جمع آوری شده از منطقه دماوند تحت تاثیر تیمارهای اسید جیبرلیک 0و250و500و750و1000 میل یگرم برلیتر و دو رژیم نوری 16ساعت روشنایی/8 ساعت تاریکی و 24ساعت تاریکی درشرایط دمای ثابت 17درجه سانتیگراد درداخل انکوباتور قرارگرفتند به طور کلی تیمار تاریکی منجر به افزایش درصد جوانه زنی دربذور گردید اسید جیبرلیک باعث کاهش جوانه زنی گردید و با افزایش غلظت آن درصد جوانه زنی کاهش یافت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی هادی پورنجف آبادی
دانشجوی رشته اصلاح نباتات
علی ساعی آهق
استادیار پژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه مرکزی ایران اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :