بررسی اثرپسماند علف کشهای جدید مصرفی ذرت برروی درصدجوانه زنی و سرعت سبزشدن گندم
محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 576
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIDEA06_378
تاریخ نمایه سازی: 9 دی 1391
چکیده مقاله:
مصرف متوالی و بیش ازحدعلفکشهایی با دزمصرفی و دوام بالا درخاک سالهاست کهدرمزارع ذرت کشور مصرف می شوند و علاوه برخطرات زیست محیطی خطر مقاوم شدن علفهای هرز نسبت به آنها و گاها مشکلات رویشی درکشت های بعد را درپی دارند براین اساس به منظور بررسی اثرپسمان علف کشهای جدید مصرفیخانواده سولفونیل اوره برکشت گندم ازمایشی درسال زراعی 1389 درشهرستان کازرون واقع دراستان فارس بصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در14 تیمار شامل غلظت های مختلف از4علف کش مصرفی درذرت و 2 تیمار شاهد با علف و بدون علف وجین دستی و درسه تکرار انجام شد و پس ازبرداشت ذرت درهرکدام ازکرت ها گندم کشت گردید نتایج نشان داد که تیمار 87/5g/h از علف کش اولتیما و 2L/h ازعلف کش کروز بترتیب بعد از دو تیمار شاهد بیشترین درصد جوانه زنی و سرعت سبز شدن و تیمارهای 1/5kg/h آترازین +7/5h L الاکلر کمترین درصد جوانه زنی و سرعت سبز شدن را درگندم بخود اختصاص دادند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی مدندوست
استادیار دانشگاه آزادفسا
احسان امیرعضدی
دانشجوی کارشناسی ارشد
اصغر حجگذار
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :