سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی هواشناسی و مدیریت آب کشاورزی
کد COI مقاله: NCAGM01_100
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,638
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی عملکرد ارقام مختلف گندم و تاریخ های مختلف کاشت با استفاده از مدل DSSAT در شهرستان بیرجند
چکیده مقاله:
با پیشرفت تکنولوژی رایان های و کاربرد آن در علوم کشاورزی، امکان مطالعه و مدیریت بسیاری از عوامل مؤثر بر رشدگیاهان مانند آب ، خاک، کود، تاریخ کاشت و شرایط اقلیمی، ساده تر از گذشته شده است و محققین بخش کشاورزی باشبیه سازی رشد گیاهان و عوامل مؤثر بر رشد آنها گامی مهم در جهت مدیریت تولید برداشته اند. هدف از انجام این پژوهش ، مقایسه سه رقم گندم و تعیین زمان کاشت مناسب با مدل DSSAT (نسخه چهار و نیم بتا) در شهرستان بیرجند بوده، که در این خصوص بررسی تأثیر تیمارهای مختلف زمان کشت بر روی عملکرد گندم نیز مورد تحلیل قرار گرفت. این مدل، شبیه سازی فرآیند رشد گیاه را تحت تأثیر عوامل مختلف مورد بررسی قرار م یدهد. نتایج حاصل از اجرای مدل نشان داد که در منطقه مورد مطالعه، رقم قدس عملکرد بیشتری نسبت به رقم های الوند و روشن دارد و همچنین مشخص شد تاریخ کاشت مناسب برای رقم الوند و قدس سی ام مهر ماه و برای رقم روشن پانزدهم مهر ماه می باشد.
کلیدواژه ها:
بيرجند، تاريخ كاشت، عملكرد محصول، گندم، مدل DSSAT
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/173316/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهیدی، علی و منصوری، الهه و فرزانه، محمدرضا و مصطفوی، سیدامین،1390،ارزیابی عملکرد ارقام مختلف گندم و تاریخ های مختلف کاشت با استفاده از مدل DSSAT در شهرستان بیرجند،اولین کنفرانس ملی هواشناسی و مدیریت آب کشاورزی،کرج،،،https://civilica.com/doc/173316
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، شهیدی، علی؛ الهه منصوری و محمدرضا فرزانه و سیدامین مصطفوی)
برای بار دوم به بعد: (1390، شهیدی؛ منصوری و فرزانه و مصطفوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از رویکرد جیره بندی در تعیین سیاست بهره برداری بهینه از مخزن با استفاده از الگوریتم بهینه سازی فراکاوشی
- تأثیر کاربرد بایوچار نراد و کاه برنج بر کاتیونها و آنیونهای خاک شور- سدیمی
- بررسی و محاسبه ی هیدروگراف سیلاب ورودی و خروجی به مخزن سدکارون 4 درتراز دریچه های تخلیه کننده ی تحتانی با ظرفیت 44 درصدی پرشدگی مخزن
- تاثیر فاصله نوارها در آبیاری قطره ای تیپ بر افزایش عملکرد وکارایی مصرف آب گندم
- بررسی سری زمانی دما و بارش به منظور آشکار سازی تغییرات روند آن درشمال استان خوزستان با استفاده از روشهایMann-Kendall
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.