سال انتشار: 1382
محل انتشار: هفتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI07_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,292
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه دگرشکلی و کانه زایی در کانسار سرب و روی کهرویه شهرضا
چکیده مقاله:
کانسار کهرویه شهرضا در 25 کیلومتری جنوب غرب شهرضا واقع است، سنگ درونگیر آن غالبا سنگ های کربناته می باشند که سن کرتاسه زیرین دارند، این کانسار یکی از کانسارهای ایالت متالوژنیک اصفهان – ملایر است. که ماده معدنی آن بیشتر در کنتاکت سنگهای آهکی کرتاسه با ماسه سنگها و شیل های ژوراسیک تمرکز دارد.
مطالعات صحرایی و کانی شناسی نشان می دهند که ماده معدنی به صورت رگه و رگچه در سنگ میزبان تمرکز یافته است. ترکیب کانی شناسی رگه ها عمدتا شامل کلسیت نسبتا درشت بلور و کوارتز بمیزان همراه با ماده معدنی گالن می باشد. بلورهای کلسییت و کوارتز موجود در رگه ها دارای آثار دگر شکلی شدیدی هستند بطوریکه بلورهای کوارتز خاموشی موجی شدیدی نشان میدهند و بلورهای کلسیت دارای ماکل های دگر شکلی بوده که عمدتا به تیپ های IV,III,II مشابه هستند و متاد ه معدنی گالن نیز رخ های مثلثی کشیده ای شبیه سر نیزه را نشان می دهد که ناشی از دگر شکلی می باشد. بر اساس وضعیت هندسه ماکل های دگر شکلی در بلورهای درشت کلسیت همراه ماده معدنی در رگه ها می توان دمای تشکیل رگه ها و ماده معدنی را حدود 250 درجه سانتی گراد – 300 درجه سانتی گراد تخمین زد. در نتیجه با استناد به شواهد صحرایی و مطالعات میکروسکوپی و آثار دگر شکلی و همچنین دمای تشکیل رگه ها، می توان ژنز کانسار سرب و روی کهرویه را به صورت اپی ژنتیک پیشنهاد کرد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/17221/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شمسی پور دهکردی، رضا و داودیان دهکردی، علیرضا،1382،بررسی رابطه دگرشکلی و کانه زایی در کانسار سرب و روی کهرویه شهرضا،هفتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/17221
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، شمسی پور دهکردی، رضا؛ علیرضا داودیان دهکردی)
برای بار دوم به بعد: (1382، شمسی پور دهکردی؛ داودیان دهکردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- موقعیت ساختاری آانسار سرب و روی آب باغ آهرویه (جنوب باختر شهرضا)(1391)
- مطالعه سیالات درگیر و ژئوترمومتری کانسار سرب کهرویه ( جنوب غرب شهرضا )(1389)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- زمین شناسی و پتروگرافی بستر کربناته کانسار سرب و روی خانه سرمه، شمال غرب نجف آباد، زون سنندج- سیرجان، ایران
- ویژگی های کانه زایی و توالی پاراژنز کانسار سرب ماهور 2 ده سلم، شرق پهنه ی لوت، ایران مرکزی
- مطالعات ژئوشیمیایی کانسار سرب و روی دیزلو(شمالشرق اصفهان)
- ارزیابی بلوک دهی سنگهای ساختمانی با استفاده از مطالعات آماری درزه ها
- بررسی ژئوشیمی کانسار متروکه شدادی سرب و روی شاکین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.