سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

MPPT به روش فازی برای یک سیستم هیدروژن خورشیدی با در نظر گرفتن ملاحظات سوخت و راندمان پیل سوختی جهت تغذیه یک بار متغیر

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,631

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CLEANENERGY02_098

تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1391

چکیده مقاله MPPT به روش فازی برای یک سیستم هیدروژن خورشیدی با در نظر گرفتن ملاحظات سوخت و راندمان پیل سوختی جهت تغذیه یک بار متغیر

با توجه به افزایش روز افزون بهای سوخت های فسیلی و روند رو به اتمام منابع این نوع سوخت، استفاده از سوخت های جایگزین به ویژه در دو دهه گذشته در دستور کار بیش تر کشور های جهان قرار گرفته است. در این بین پیل های سوختی 1 و سلول هایخورشیدی 2 به عنوان منابع انرژی پاک و با کارایی بالا محبوبیت فراوانی یافته است. در این مقاله یک پیل سوخت 5 کیلو واتی و یک سلول خورشیدی 12 کیلوواتی برای تغذیه یک بار در یک شین بهطور موازی شبیه سازی شده است. نقطه ای از منحنی توان بر حسب ولتاژ که در آن توان ماکسیمم است به عنوان نقطه ماکسیمم توان 3 در سلول خورشیدی و پیل سوختی شناخته می شود. نور ودرجه حرارت در طول شبانه روز همواره در حال تغییر است این عامل، تغییرات همیشگی ولتاژ ماکسیمم را به دنبال دارد. در این شبیه سازی سلول خورشیدی همواره روی ماکسیمم توان خود بکارگیری شده است و در هنگام افزایش بار، پیل سوختی برای جبران کمبود بار وارد مدار می شود. در ضمن محدودیت های سوخت و راندمان پیل سوختی در نظر گرفته می شود. هم چنین دراین مقاله نقطه کار ماکسیمم با استفاده از منطق فازی برای هردو سلول پیل و فتوولتائیک ردیابی شده است.

کلیدواژه های MPPT به روش فازی برای یک سیستم هیدروژن خورشیدی با در نظر گرفتن ملاحظات سوخت و راندمان پیل سوختی جهت تغذیه یک بار متغیر:

هیدروژن خورشیدی ، پیل سوختیMPPT منطق فازی ، سلول خورشیدی

نویسندگان مقاله MPPT به روش فازی برای یک سیستم هیدروژن خورشیدی با در نظر گرفتن ملاحظات سوخت و راندمان پیل سوختی جهت تغذیه یک بار متغیر

محمدمهدی کاظمی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه بین المللی امام خمینی قزو

مسعود صفری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه بین المللی امام خمینی قزو

محمد سروی

استادیار گروه برق دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
M. Farhat and . Sbita, _ fuzzy MPPT control algorithm ...
N. Hidouri, L.sbita, 0Water Photovoltaic Pumping System Based On DTC ...
resistance, " Journal of Taibah University for Science (JTUSCI) , ...
_ of PEMFCs System _ Conference on Hydrogen and Fuel ...
Z. Zhi-dan , H. Hai-bo, Z. X. Jian, C. G. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "MPPT به روش فازی برای یک سیستم هیدروژن خورشیدی با در نظر گرفتن ملاحظات سوخت و راندمان پیل سوختی جهت تغذیه یک بار متغیر" توسط محمدمهدی کاظمی نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه بین المللی امام خمینی قزو؛ مسعود صفری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه بین المللی امام خمینی قزو؛ محمد سروی، استادیار گروه برق دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سالانه انرژی پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هیدروژن خورشیدی، پیل سوختیMPPT منطق فازی، سلول خورشیدی هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1631 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به افزایش روز افزون بهای سوخت های فسیلی و روند رو به اتمام منابع این نوع سوخت، استفاده از سوخت های جایگزین به ویژه در دو دهه گذشته در دستور کار بیش تر کشور های جهان قرار گرفته است. در این بین پیل های سوختی 1 و سلول هایخورشیدی 2 به عنوان منابع انرژی پاک و با کارایی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله MPPT به روش فازی برای یک سیستم هیدروژن خورشیدی با در نظر گرفتن ملاحظات سوخت و راندمان پیل سوختی جهت تغذیه یک بار متغیر با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.