بررسی عملکرد فرایند سیستم اسمز معکوس در تصفیه آب تونل دشت ذهاب
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی غشا و فرایندهای غشایی
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 800
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEMBRANE01_011
تاریخ نمایه سازی: 28 آبان 1391
چکیده مقاله:
تونل انتقال دشت ذهاب درشمال غرب استان کرمانشاه واقع شده است این ناحیه دارای شرایط ساختاری و چینه شناسی بسیار پیچیده ای است تونل انتقال آب دشت ذهاب با سطح مقطع 52/35مترمربع و طول 48کیلومتر جهت انتقال 70مترمکعب آب درثانیه احداث میگردد جهت تصفیه آب درتونلدشت ذهاب از سیستم اسمز معکوس استفاده می گردد درسیستم اسمز معکوس آب خام توسط پمپ به داخل محفظه ای که دارای غشا نیمه تراوا می باشد رانده می شود و چون ناخالصی ها قادر بهعبور از غشا نیستند از این رو دریک طرف غشا آب تقریبا خالص و درطرف دیگر آن آب تغلیظ شده از نخالصی وجود خواهد داشت این فرایند برای تهیه آب آشامیدنی از آبهایی که حاوی املاح معدنی زیاد و ناخالصی های آلی می باشند بسیار مناسب بوده و نیز از آبهای شور آب آشامیدنی تهیه کند. روش اسمز معکوس که درسالهای اخیر درتصفیه آب بسیارکاربرد یافته بطوریکه به عنوان تکنولوژی قربن 21 شناخته شده است علیرغم نیاز این روش به نیروی متخصص و کنترل نیز و نگهداری ویژه و همچنین مصرف بالای برق که درمسائل اقتاصدی و صنعت نقش بسزایی ایفا می کند به دلیل کاربرد بالای راندمان حذف TDS و نیترات کاربرد این روش افزایش یافته است.
نویسندگان
علی جمالوندی
کارشناس ارشد
میترا شریف پور
کارشناس ارشد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :