سال انتشار: 1386
محل انتشار: سومین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE03_418
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,861
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مراحل اصولی اجرای بازیافت سرد درجا برای مخلوطهای حاوی قیرهای امولسیونی
چکیده مقاله:
بازیافت سرد درجا با بکارگیری قیرهای امولسیونی یکی از روشهای بهسازی روسازی ها می باشد که در آن آسفالت تراشیده شده بدون نقل و انتقال به کارخانه و به کارگیری گرما مجددا مورد استفاده قرار می کیرد. مصالح مورد نیاز به منظور بازیافت با خرد کردن آسفالت موجود روسازی به دست می آیند. در این روش مصالح جدید، عامل بازیابی و سایر افزودنی ها ( با توجه به شرایط آسفالت تراشیده شده و مشخصات مورد نیاز) به آسفالت تراشیده شده اضافه می گردد، سپس مخلوط به دست آمده پخش و متراکم می شود. علیرغم مزایای بسیار روش بازیافت سر درجا، عدم اجرا مناسب و عدم نظارت دقیق در پروژه های مذکور منجر به عدم حصول موفقیت در این روش می گردد. به همین منظور در این تحقیق طراحی سازه ای و نحوه عملیات ساخت مربوط به پروژه های بازیافت سر درجا، مراحل کنترل و تضمین کیفیت و چگونگی عملکرد میدانی این روش مورد بررسی قرار ژرفته است. در ای تحقیق نتیجه گردیده است که اصلاحات میدانی در درصد قیر امولسیون و درصد آب نبایستی بیش از 10٪ با فرمول کارگاهی تفاوت داشته باشد. همچنن علیرغم امکان انجام بازیافت در ضخامتهای از چند سانتیمتر تا 50 سانتیمتر انجام عملیات بازیافت در حداقل 5 سانتیمتر و حداکثر 10 سانتیمتر ضخامت برای بازیافت سرد درجا پیشنهاد می گردد. استانداردهای مربوط به کنترل مخلوط متراکم، رطوبت کمتر از 2٪ و حداقل تراکم معادل 96٪ تراکم آزمایشگاهی را توصیه می کنند. به طور معمول پس از اجرا لایه بازیافتی 10 تا 14 روز زمان برای رسیدن به درصد رطوبت فوق مورد نیاز می باشد. علاوه بر این نبایستی به ترافیک عبوری در مدت زمان حئاقل 2 ساعت پس از تراکم اجازه عبور داده شود. در صورتیکه در اثر عبور ترافیک شن زدگی در سطح لایه بازیافتی رخ دهد، بایستی ترافیک عبوری کنترل شده و مجددا لایه بازیافتی غلتک زنی شود.
کلیدواژه ها:
بازيافت سرد ، كنترل كيفيت ، قير امولسيون ، تجهيزات بازيافت ،تراكم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/16660/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاووسی، امیر و دیباج، سید محمود،1386،مراحل اصولی اجرای بازیافت سرد درجا برای مخلوطهای حاوی قیرهای امولسیونی،سومین کنگره ملی مهندسی عمران،تبریز،،،https://civilica.com/doc/16660
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، کاووسی، امیر؛ سید محمود دیباج)
برای بار دوم به بعد: (1386، کاووسی؛ دیباج)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه مزیتهای فنی و اقتصادی انرژی خورشیدی و انرژی بادی
- رابطه بین چشم انداز زمانی و تاب آوری تحصیلی با اهمال کاری تحصیلی دانش آموزان
- ارزیابی و مقایسه طرح های اختلاط مخلوط آسفالت گرم و بازیافت گرم آسفالت
- تأثیرات هوش تجاری در سیستم های اطلاعات سازمانی (مطالعه مروری)
- تبیین تأثیرات متقابل رسانه ها و ساختارهای سیاسی بر یکدیگر با استفاده از مبانی ارتباطات سیاسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.