سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
کد COI مقاله: NCNCA01_288
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 584
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی شاخص های تحمل به خشکی در هیبریدهای ذرت دانه ای در مغان
چکیده مقاله:
به منظور تعیین بهترین شاخص های مقاومت به خشکی، آزمایشی با استفاده از طرح اسپلیت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی مرکز تحقیقات مغان در سال زراعی 1389 اجرا گردید. کرتهای اصلی در این آزمایش، سه رژیم آبیاری ( 1- آبیاری کامل بر اساس نیاز آبی گیاه و عرف منطقه 2- قطع آبیاری در مرحله رویشی 3- قطع آبیاری در مرحله پر شدن دانه ) و پلات فرعی فاکتور هیبرید به مورد اجرا گذاشته شد . نتایج ارزیابی هیبریدها از نظر مقاومت به خشکی با استفاده از شاخص های مختلف میانگین حسابی (MP)، میانگین هندسی (GMP)، تحمل به تنش (STI) ، حساسیت به تنش (SSI) و تحمل (TOL) در جداسازی ژنوتیپ های گروه A ( ژنوتیپ هایی که هم در شرایط تنش و هم در شرایط بدون تنش عملکرد بالاتری دارا هستند ) صورت گرفت که مناسبترین هیبرید در شرایط تنش رویشی و پر شدن دانه بر اساس شاخص های فوق به ترتیب هیبرید های S.C.704 و S.C.647 و S.C.700 بودند.
کلیدواژه ها:
ذرت، خشكي، مقاومت، شاخص
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/162895/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهری، شهرام و مهری، بهرام و درویشی، شمسعلی،1390،بررسی شاخص های تحمل به خشکی در هیبریدهای ذرت دانه ای در مغان،اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی،ساوه،،،https://civilica.com/doc/162895
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، مهری، شهرام؛ بهرام مهری و شمسعلی درویشی)
برای بار دوم به بعد: (1390، مهری؛ مهری و درویشی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.