سال انتشار: 1390
محل انتشار: نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن
کد COI مقاله: MEDC01_075
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 996
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی بهینه سازی مبدل گرمایی جهت تبادل گرمادر فرهای پخت با روش الگوریتم بهینه سازی زنبور عسل
چکیده مقاله:
هدف این مطالعه طراحی بهینه مبدل هوا به هوا جهت کاربرد در فرهای پخت مستقیم جهت تبادل غیر مستقیم گرما توسط هوای داغ می باشد. مبدل حرارتی مورد نظر به ازای گرمای مشخص و تحت محدودیت های فضای مشخص از نظر هندسی و نحوه پره گذاری بهینه سازی می شود. در فر مورد مطالعه که تبادل گرما 18 کیلو وات می باشد از یک مبدل حرارتی صفحه ای پره دار جریان متقاطع با پره های دندانه ای استفاده شده است که این مبدل از نظر ترمودینامیکی و بر اساس کمینه کردن تعداد واحدهای تولید آنتروپی با استفاده از الگوریتم بهینه سازی زنبور عسل بهینه سازی می گردد. بر اساس کاربردها، طول مبدل حرارتی، فرکانس پره، تعداد لایه های پره، طول نیز پره، ارتفاع و همچنین ضخامت پره برای بهینه سازی مطرح می شوند . برای تحلیل انتقال گرمای مبدل حرارتی از روش ε-NTU استفاده می شود. وظیفه حرارتی مورد نیاز به عنوان قید در نظر گرفته می شود.
کلیدواژه ها:
مبدل حرارتي صفحه اي پره دار، فرهاي غير مستقيم پخت نان، الگوريتم بهينه سازي زنبور عسل، تعداد واحدهاي توليد آنتروپي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/162609/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع، حسین و بعنونی، سالم و قنبرزاده، افشین،1390،طراحی بهینه سازی مبدل گرمایی جهت تبادل گرمادر فرهای پخت با روش الگوریتم بهینه سازی زنبور عسل،نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن،ماهشهر،،،https://civilica.com/doc/162609
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، زارع، حسین؛ سالم بعنونی و افشین قنبرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1390، زارع؛ بعنونی و قنبرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی انتقال حرارت در مبدل حرارتی دو لوله ای جریان همسو
- توسعه آبگرمکن خورشیدی طرح جدید
- طراحی خط تولید اتیلن گلایکول با روش کربوناسیون و برآورد اقتصادی آن
- تأثیر ورود پساب نساجی بر شاخص های کیفی آب رودخانه سیاه رود
- بررسی انواع نانوکاتالیست ها و نانوذرات کاتالیستی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- محاسبه تاب آوری شبکه گازرسانی کشور بر اساس شبیه سازی
- شبیه ساسی فزآیند بهینه جهت حذف نمک های مقاوم حزارتی و مونو اتیلن گلایکول از آمین های متداول در پالایشگاه های گازی پارس جنوبی
- ارزیابی کاتالیست های واحد پلاتفرمر به صورت عملیاتی با هدف افزایش بهره وری واحد به کمک مهندسی فرآیند
- بررسی اثر شوری بر پایداری آسفالتین
- مروری بر بررسی اثر شوری و بازدارنده بر پایداری آسفالتین در حضور رس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.