سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: NCOAGC01_040
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 837
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله باغداری و توسعه پایدار
چکیده مقاله:
لغت پایدار برشرایط یکنواخت و با ثبات دلالت دارد شرایط یکنواخت افقهای دوردست را دربرمیگیرد عدم شناخت و اطلاعات کافی و فقدان تفاهم درمورد منابع آب و هوای جهان و تنوع ان تکنولوژی آینده نقش مردم در کشاورزی و رابطه کشاورزی با محیط باعث شده است که پیشگویی دررابطه با آینده کشاورزی مشکل باشد باغداری پایداری نوعی کشاورزی است که درجهت منافع انسان بوده کارایی بیشتری در استفاده ازمنابع دارد و با محیط درتوازن است به عبارتی باغداری پایدار باید از نظر اکولوژیکی مناسب از نظر اقتصادی توجیه پذیر و از نظر اجتماعی مطلوب باشد درباغداری سنتی معمولا تولید کنندگان متکی به آن دسته از عملیات مدیریتی هستند که به نهاده های بیرونی یا خارج از باغ مربوط می شود این نهاده های بیرونیشامل آفت کشها ی شیمیایی که جهت کنترل حشرات بیماریها و علفهای هرز بکارمی روند کودهای شیمیایی و تنظیم کننده ها رشد که کنترل کننده جنبه های فراوانی از تولید میوه مانند متورم شدن جوانه ها یا گلدهی تشکیل میوه ریزش قبل از برداشت اندازه و رنگ میوه هستند می باشد.
کلیدواژه ها:
باغداري پايدار، باغداري سنتي، مديريت تلفيقي آفات، توليد تلفيقي ميوه و توليد ارگانيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/161575/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گلزاری، مریم،1390،باغداری و توسعه پایدار،همایش ملی اشتغال دانش آموختگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی،تهران،،،https://civilica.com/doc/161575
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، گلزاری، مریم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، گلزاری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر فعالیت های بازاریابی در رسانه های اجتماعی بر روی نگرش به برند و قصد خرید
- اولویت های تسریع رشد کشاورزی پایدار در ایران
- معیشت روستایی با تأکید برکشاورزی پایدار
- تاثیر احساسات و شهرت برند برتجربه برندآنلاین موردمطالعاتی: سایت خریداینترنتی دیجی کالا
- تبیین رویکرد معشیت پایدار با تاکید بر توسعه پایدار روستایی در استان همدان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.