سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی انار
کد COI مقاله: ANAR01_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,387
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی بازاریابی انار در استان یزد
چکیده مقاله:
در بخش کشاورزی استان یزد، فعالیت باغبانی اهمیت ویژه ای دارد. در بین محصولات باغبانی پس از محصول پسته و بادام انار با 523 هکتار نهال و 5695 هکتار بارور و تولید 76163 تن محصول در سال جایگاه ویژه ای در تولید انار کشور و اقتصاد کشاورزی استان دارد.با توجه به این موضوع که بازاریابی آخرین حلقه از زنجیره تولید محصول است ومشکلات وعدم کارائی آن میتواند توانائی های تولید یک محصول را نیز ضایع کند وبا لحاظ اینکه انار در گروه محصولاتی است که قیمت آن با مکانیزم بازار تعیین می گردد و بر اساس آمار موجود نوسان زیادی بویژه درسطح تولید کننده وجود دارد، در این تحقیق با استفاده ازمطالعات میدانی ومطالعات کتابخانه ایمسائل ومشکلات مختلف بازار رسانی این محصول در استان یزد بررسی گردیده است . در این راستا ضمن شناسایی مسیرهای بازاررسانی، حاشیه بازار عمده فروشی، خرده فروشی وکارایی بازار محاسبه و با مصاحبه حضوری با ادرکنندگان وبررسی اسناد ومدارک مشکلات صدور محصول بررسی شده است. بر اساس نتایج بدست آمده نوسان قیمت در فصل برداشت و شفاف نبودن بازارمهمترین مشکلات تولید کنندگان در زمینه بازار انار است. بازار داخلی انار مسیر ساده ای دارد و خدمات بازاریابی نظیر درجه بندی، بسته بندی و تبدیل بر روی آن انجام میشود . در این بازار سهم تولید کننده از قیمت نهایی انار بیش از 50 درصد و کارایی بازار انار بالای 35 درصد است
کلیدواژه ها:
انار، بازاريابي، استان يزد، حاشيه بازار، كارايي بازار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/160677/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سالم، جلال و طباطبائی، سیدعلی،1390،بررسی بازاریابی انار در استان یزد،همایش ملی انار،فردوس،،،https://civilica.com/doc/160677
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، سالم، جلال؛ سیدعلی طباطبائی)
برای بار دوم به بعد: (1390، سالم؛ طباطبائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 329
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مشکلات مربوط به تولید و بازاریابی انار در استان خراسان رضوی (مطالعه موردی شهرستان بردسکن
- بررسی حاشیه بازاریابی انار؛ مطالعه موردی: استان فارس
- بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش و توسعه ی تکنولوژی سیستم های آبیاری بارانی توسط کشاورزان شهرستان ساری
- بررسی عوامل موثر در پذیرش سیستم آبیاری تحت فشار در استان کردستان مطالعه موردی شهرستان بیجار
- اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.