تاثیر طرح تحول نظام سلامت بر زمان ارائه خدمات اورژانس با استفاده از تحلیل سری زمانی منقطع (مطالعه موردی: بیمارستان حضرت رسول اکرم تهران)
سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 237
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_HMSR-12-4_006
تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1401
چکیده مقاله:
مقدمه: در سال های اخیر نظام سلامت کشور با مشکلات متعددی مواجه بود که نارضایتی مردم را به همراه داشت. وزارت بهداشت، طرح تحول نظام سلامت را با هدف محافظت مالی مردم در قبال هزینه های سلامت، ارتقای کیفیت و افزایش دسترسی به خدمات درمانی تدوین کرد. روش پژوهش: پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر طرح تحول نظام سلامت بر زمان ارائه خدمات اورژانس در بیمارستان حضرت رسول اکرم تهران انجام شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل تمام بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان حضرت رسول طی سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵ بوده است. به منظور بررسی تاثیر طرح بر زمان رسیدگی در اورژانس از تحلیل رگرسیون سری زمانی منقطع و نرم افزار Stata استفاده شده است. این روش این امکان را فراهم می کند تا بتوانیم اثرات آنی و بلندمدت طرح بر مدت زمان دریافت خدمت را نشان دهیم. یافته ها: یافته های این پژوهش نشان داد که اجرای طرح تحول در کوتاه مدت، روی زمان انتظار بیماران تاثیری نداشته اما در بلند مدت به طور معنی داری (۰/۰۱>P) باعث کاهش مدت زمان انتظار ویزیت، اولین اقدام درمانی، آماده شدن نتیجه آزمایش، دریافت نتیجه آزمایش توسط پزشک، دریافت نتیجه نهایی آزمایش، دریافت نتیجه نوارقلبی، دریافت نتیجه نوار قلبی توسط پزشک و دریافت نتیجه نهایی نوار قلبی در بیمارستان حضرت رسول اکرم شده است. نتیجه گیری: یافتههای این پژوهش میتواند در راستای مدیریت زمان انتظار بیماران برای دریافت خدمات پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت مفید باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مائده اله وردی
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
انیسه نیک روان
استادیار، گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
کامران حاجی نبی
استادیار، گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :