بهبود عملکرد سیستم گرمایش از کف با استفاده از پل های فلزی
محل انتشار: فصلنامه مهندسی و مدیریت انرژی، دوره: 7، شماره: 4
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 291
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ENERGY-7-4_006
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1401
چکیده مقاله:
این تحقیق به مطالعه عددی بهبود عملکرد سیستم گرمایش از کف با رویکرد مدیریت بهره وری انرژی می پردازد. برای بهبود عملکرد سیستم گرمایش از کف، از پل های فلزی در دو جنس گالوانیزه و آلومینیوم با ضخامت نیم میلی متر استفاده شده است. برای یافتن طول بهینه پل در میان، پل ها با دو طول مختلف برابر با ۱، ۳/۲، ۳/۱P/S= در نظر گرفته شده اند که P طول پل و S فضای خالی بین دو لوله مجاور است. برای لوله های سیستم گرمایش از کف دو دمای سیال ◦C۴۰ و ◦C۵۰ بررسی شده اند. برای مطالعه بیشتر روی عملکرد سیستم گرمایش از کف، از شرط جابه جایی و تشعشع در سطح با ضرایب انتقال گرمای مختلف براساس استاندارد EN ۱۲۶۴ استفاده شده است. نتایج به دست آمده با حالت بدون پل مقایسه شده اند. نتایج به دست آمده نشان دهنده بهبود قابل توجه راندمان گرمایی سیستم به میزان حداکثر ۸۲/۱۲% و ۴۱/۶% در ◦C۴۰ و ۸۸/۱۲% و ۴۳/۶% در ◦C۵۰ است. همچنین، شار گرمای خروجی از پنل گرمایشی مجهز به پل آلومینیومی به میزان حداکثر ۰۵/۶% بیشتر از آن در حالت پل گالوانیزه است. از سویی دیگر، نتایج به دست آمده در این پژوهش، حکایت از عملکرد بهتر پل ها با طول۱P/S= نسبت به پل با طول ۳/۲P/S= به میزان ۰۴/۷% دارد.
کلیدواژه ها:
Floor heating system ، Metallic bridge ، Energy management ، Heat transfer ، سیستم گرمایش از کف ، پل گرمایی ، مدیریت انرژی ، انتقال گرما
نویسندگان
رحیم حسن زاده
دانشگاه صنعتی ارومیه
سمانه آرمان
دانشگاه صنعتی ارومیه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :