بررسی هوش هیجانی در دانشجویان رشته مدارک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 239
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EDJ-1-2_004
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1401
چکیده مقاله:
امروزه هوش هیجانی به عنوان مولفه ای قابل قبول در یادگیری و هوش به شمار می رود و توسعه در رشد هوش هیجانی یک عنصر کلیدی در یادگیری و تدریس محسوب می گردد. هیجانات قوی ترین عامل در تعیین نحوه شکل گیری، اعمال، تصمیم گیری، تنظیم محدوده شخصی و برقراری ارتباط با دیگران هستند. ازآنجاکه هوش هیجانی اکتسابی است، اهمیت آن در برنامه ریزی آموزشی الزامی به نظر می رسد. در راستای نیل به این هدف، پژوهش حاضر به دنبال بررسی دانشجویان رشته مدارک پزشکی است تا میانگین هوش هیجانی جامعه فراگیر اندازه گیری شود و درجهت پیشرفت آن، اقدامات لازم صورت گیرد. مطالعه حاضر تعداد ۵۱ نفر (۳۷ دختر و ۱۴ پسر) دانشجوی رشته مدارک پزشکی را به صورت نمونه گیری طبقه ای خوشه ای انتخاب نمود. نوع مطالعه توصیفی- مقطعی بوده و ابزار سنجش مورد استفاده هوش هیجانی دانیل گلمن می باشد. یافته های مطالعه نشان داده که ۱/۴۵% دارای هوش هیجانی مطلوب، ۶/۲۱% دارای هوش هیجانی متوسط و ۳/۳۳% دارای هوش هیجانی پایین می باشند. این نتایج بیانگر این است که برنامه ریزی اهداف آموزشی در حوزه عاطفی نیاز به دقت بیشتری دارد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فریده صفی خانی
مربی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، ایران
علیرضا اولی پور
عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران
کریم بیت سیاح
پزشک عمومی، بیمارستان سلامت، اهواز، ایران.
محبوبه ثابت ایمانی
عضو هیئت علمی دانشکده فنی و حرفه ای نیشابور، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :