سال انتشار: 1382
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی برق
کد COI مقاله: ICEE11_210
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 838
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه مدلی جدید برای شبیهسازی پدیده قوسالکتریکی درکلیدهای گاز فشرده هوایی وSF6
چکیده مقاله:
کلیدهای فشار قوی باید از اطمینان فوقالعاده خوبی برخوردار بوده و احتمال بروز اختلال در کارکرد آنها حداقل باشد .زیرا عدم قطع به موقع کلیدها در هنگام اتصالی ، منجر به قطع سایر کلیدها در نقاط دیگری از شبکه شده و قسمتهای بیشتری از شبکه را با قطع برق مواجه میکند. ضمن اینکه تأخیر در قطع کلیدها ، مدت برقراری جریان اتصالی در شبکه را افزایش داده و بازگشت شبکه را به حالت عادی دشوار میسازد. عمل قطع جریان در کلیدها ، همواره با بروز قوس الکتریکی در داخل کلید همراه بوده و توانایی کلید در خاموش کردن این قوس ، موفقیت عمل قطع را باعث میشود. اساس مدلی که برای قوس الکتریکی در نظر گرفته شده ، مدل Mayr میباشد. اما برخی از پارامترهای مدل Mayr ثابت درنظرگرفته شدهاند در حالیکه در عمل مقادیر متغیری میباشند. در این مقاله برای لحاظ کردن موارد مذکور مدل دینامیکی اصلاح شدهای ارائه گردیده است و بر اساس مدل دینامیکی ارائه شده بسته نرم افزاری تهیه گردیده که به کمک آن ثأثیر عوامل مختلف در عملکرد کلید مورد بررسی قرار گرفته است
کلیدواژه ها:
مدل اصلاح شدهMayr قوس الكتريكي، كليد گاز فشرده هوايي و SF6
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/152216/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پرکار، سیامک و پرکار، بابک و وحیدی، بهروز و مغانی، جواد،1382،ارائه مدلی جدید برای شبیهسازی پدیده قوسالکتریکی درکلیدهای گاز فشرده هوایی وSF6،یازدهمین کنفرانس مهندسی برق،شیراز،،،https://civilica.com/doc/152216
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، پرکار، سیامک؛ بابک پرکار و بهروز وحیدی و جواد مغانی)
برای بار دوم به بعد: (1382، پرکار؛ پرکار و وحیدی و مغانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیتی با عملکرد شغلی کارکنان بانک های دولتی شهرستان سلماس
- بررسی رابطه بین کیفیت زندگی کاری با تعهد سازمانی کارکنان ادارات آموزش و پرورش شهر تهران
- بررسی تأثیر کیفیت زندگی کاری بر تعهد سازمانی
- بررسی عوامل اثرگذار تعهد سازمانی و رضایت شغلی بر عملکرد کارکنان دریک سازمان
- آشنایی با خطوط کمپکت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.