طراحی کنترل کنند هی PID ژنتیک دریچ هی گاز موتور اشتعال جرقه ای جهت پایداری فرکانس برقتولیدی ژنراتور

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 948

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISME20_447

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391

چکیده مقاله:

امروزه موتورهای اشتعال جرقه ای به عنوان محرک اصلی سیستم های تولید برق پراکنده بشمار م ی روند . پایداری فرکانس برق تولیدی ژنراتور در سیستم های قدرت از اهمیت بسیاری برخوردار است . از آنجاییکه پایداری فرکانس برق تولیدی وابسته به پایداری سرعت موتور محرک می باشد، کنت رل سرعت موتور در این سیستم ها، امری ضروری است . در موتورهای اشتعال جرقه ای کنترل سرعت موتور، با تنظیم میزان هوای ورودی به سیلندر توسط دریچه ی گاز صورت می گیرد. امروزه کنترل کننده های الکترونیکی جهت تنظیم میزان گشودگی دریچه ی گاز استفاده می گردد در این مقال ه مدلسازی موتور به کمک نرم افزارGT-Power صورت گرفته و طراحی کنترل کننده ی PID که ضرایب آن توسط الگوریتم ژنتیک بهینه سازی شده در محیط سیمولینک 2 نرم افزار متلب 3انجام می شود. انطباق نتایج مدلسازی موتور برداده های تجربی، صحت مدل طراحی شده در نرم افزار GT-power را نشان می دهد. عملکرد کنتر ل کننده ی پیشنهادی با نتایج کنترل کننده ی شرکتگاما تکنولوژی 4 مقایسه شده است . نتایج بدست آمده، عملکرد مناسب کنترل کننده ی پیشنهادی را نشان می دهد

کلیدواژه ها:

موتور اشتعال جرقه ای ، دریچه گاز ، ژنراتور ، الگوریتم ژنتیک.GT-Power

نویسندگان

جعفر غفوری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشکده مکانیک

ماکان اعرابی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، عضو انجمن مکانیک

مجتبی دیباگر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، عضو انجمن مکانیک

لاریسا خدادادی

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :