جستجوی ترک در تیرها با استفاده از روش کوادراتور دیفرانسیلی
محل انتشار: بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,083
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISME20_231
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1391
چکیده مقاله:
در این پژوهش یک روش کاربردی و غیر مخرب برای تشخیص محل و اندازه ی ترک در تیرها با دانستن تعداد کمی از فرکانس های طبیعی تیر سالم و ترک دار ارائه شده است . ترک، که بصورت باز در نظر گرفته شده است، بایک فنر پیچشی مدل می گردد. وجود فنر پیچشی تیر را به دو قسمت تقسیم می کند. پس از تعیین شرایط مرزی و سازگاری دو تیر، معادلات دیفرانسیل حر کت آنها به کمک روش کوادراتور دیفرانسیلی به معادلات جبری تبدیل شده که با حل مسئله مقدار ویژه حاصل، فرکانس های طبیعی تیر ترک دار محاسبه می - گردد. سپس محل ترک و اندازه ی آن به کمک الگوریتم ژنتیک تعیین می گردد. در تشخیص ترک برای تیرهای نازک از معادله تیر اولر-برنولی استفاده شده است . جهت بررسی الگوریتم ارائه شده، آزمایش تحلیل مودال تجربی بر روی تعدادی تیر یک سرگیردار نازک، که ترک هایی با اندازه ها و محل های متفاوت در آنها ایجاد شده، انجام گرفته است . نتایج بدست آمده نشان می دهد که الگوریتم ارائه شده محل و اندازهی ترک را با دقت مناسبی پیشبینی میکند
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد جلالی
تهران، خیابان فاطمی، شرکت نفت و گاز پارس، واحد مهندسی و ساختمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :