بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از SCW (Subcritical Water).
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,507
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI20_005
تاریخ نمایه سازی: 27 خرداد 1391
چکیده مقاله:
اکسیداسیون روغنها و چربی ها باعث کاهش کیفیت و زمان ماندگاری غذاهای حاوی آنها می گردد استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی یکی از موثرترین راه های جلوگیری از فسادناشی از اکسیداسیون می باشد دراین مطالعه آنتی اکسیدان های موجود درمیوه زرشک بی دانه با ستفاده از سیال مادون بحرانی آب در دو دمای 120 و 180 درجه و فشارثابت 10 bar استخراج و مقدار ترکیبات فنولی کل و قدرت احیا کنندگی عصاره های بدست آمده ارزیابی شد نتایج درطرح فاکتوریل با استفاده از جدول ANOVA تجزیه و تحلیل و توسط آزمون LSD درسطح 99 درصد مقایسه شدند. مقدار کل ترکیبات فنولی از mg G.A).(100 g D.M)-1 1861/9 تا 2439/3 درتغییر بود قدرت احیا کنندگی عصاره ها با دو انتی اکسیدان BHT و اسید اسکوربیک نیز مقایسه شد قدرت احیا کنندگی عصاره های بدست آمده به روش SCW اختلاف معنی داری با یکدیگر نداشتند ولی با قدرت احیا کنندگی BHT و اسید آسکوربیک دارای تفاوت معنی داری در سطح P<0001 بودند.
کلیدواژه ها:
زرشک بی دانه - سیال مادون بحرانی - ترکیبات فنولی - قدرت احیا کنندگی
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :