سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی جریان و آلودگی آب
کد COI مقاله: WFP01_062
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,295
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی شاخصهای کیفی و پهنه بندی آلودگی آبهای زیرزمینی مطالعه موردی حوضه آبریز زاینده رود
چکیده مقاله:
آب زیرزمینی یکی از مهمترین منابع تامین آب شیرین مورد نیاز انسان بوده و بعد از یخچالها بزرگترین ذخیره آب شیرین زمین را تشکیل میدهد تعیین مشخصات کیفی آب زیرزمینی نشان خواهد داد که تا چه حد برای مصرف مورد نظر مناسب است از این رو پهنه بندی کیفی آبهای زیرزمینی یکی از اولین و شاید مهمترین گامها در مدیریت کیفیت آب زیرزمینی بهشمار می اید چرا که دید تحلیل گر را نسبت به روند وچگونگی تغییرات آلودگی نسبت به زمان مکان و شرایط خاص روشن می سازد دراین راستا مساله مهمی که وجود دارد تعیین معیاری منطقی و قابل قبول برای آلودگی است دراین مطالعه جهت پهنه بندی آبهای زیرزمینی درحوضه زاینده رود اصفهان ایران از سه روش British Columbia Water Quality ) BCWQI Indices روش National Sanitation Foundation Water Quality Indices) NSFWQI و روش Oregon Water Quality Indices) OWQI استفاده شده و نتایج بدست آمده نشانمیدهد کهدر مواردی که حساسیت زیادی در قبال تصمیم گیری ها وجود ندارد و نیز در صورت وجود تعداد ایستگاه های مناسب و دفعا ت اندازه گیری کافی درمحلهای مناسب استفادها ز شاخص BCWQI مفید است اماهنگامی که یک یا چندپارامتر ویژه برروی تصمیم گیری های اخذ شده از شاخص مربوطه تاثیر قابل توجهی داشته باشد بهدلیل دخالت مستقیم پارامترهای اندازه گیری شده درساختار زیرشاخص و شاخص کل و درنظر گرفتن اثر وزن برای مورد توجه قرار دادن این حساسیت استفادهاز شاخص NSFWQI ترجیح داده می شود.
کلیدواژه ها:
حوضه آبريز زاينده رود، پهنه بنديكيفي، آبهاي زيرزميني، OWQI ,NSFWQI ,BCWQI
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/148338/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدی فردی، غلامرضا و خراسان زاده، پاشا و جمهوری، الهه،1391،بررسی شاخصهای کیفی و پهنه بندی آلودگی آبهای زیرزمینی مطالعه موردی حوضه آبریز زاینده رود،همایش ملی جریان و آلودگی آب،تهران،،،https://civilica.com/doc/148338
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، اسدی فردی، غلامرضا؛ پاشا خراسان زاده و الهه جمهوری)
برای بار دوم به بعد: (1391، اسدی فردی؛ خراسان زاده و جمهوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- توسعه پایدار مناطق مرزی؛ راهبرد اساسی حفظ امنیت مرزها
- تدوین استراتژی توسعه اقتصادی شهرهای مرزی با استفاده از مدل SWOT مطالعات موردی شهرهای مرزی شرق کشور
- شبیه سازی جریان آب های زیرزمینی حوزه ی نرماب استان گلستان با استفاده از مدل GMS
- مسائل هیدروپلیتیکی ناشی از انتقال بین حوضه ای آب (با تأکید بر طرح بهشت آباد)
- بررسی وضعیت کیفی آب های زیرزمینی دشت ابهر-زنجان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.