سال انتشار: 1400
محل انتشار:
همایش منطقه ای مهندسین عمران، معماری و مکانیک
کد COI مقاله: RCCAM01_025
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 28
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تصحیح اریبی پیش بینی های گروهی بارش مدل های عددی جهانی با روش جنگل تصادفی
چکیده مقاله:
یکی از موارد مهم در کاربردهای عملیاتی پیش بینی های گروهی بارش، بهبود آنها با روش های تصحیح اریبی است. در اینتحقیق پیش بینی های گروهی بارش ۶ مدل عددی از پایگاه داده TIGGE در چهار حوضه آبریز کرخه، کارون، ارومیه وسفیدرود در ایران برای سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ استخراج و با دو روش نگاشت چندک و جنگل تصادفی تصحیح اریبیشدند. نتایج ارزیابی نشان داد که اکثر مدلها بعد از تصحیح اریبی با روش rf مهارت بیشتری در پیش بینی عمق بارشدر هر چهار حوضه نسبت به روش نگاشت چندک و حالت خام دارند. در ارزیابی دوبخشی برای استانه بارش ۵ و ۲۵میلی متر عملکرد تمامی مدل ها بعد از تصحیح اریبی بهبود یافت ولی روش نگاشت چندک اندکی بهتر از روش rf بود.در ارزیابی های احتمالاتی بهبود قابل توجهی براساس معیارهای crpss و bss بعد از تصحیح اریبی به روش rf نسبت بهروش نگاشت چندک در مدل ها مشاهده شد و نمودارهای اعتمادپذیری پیش بینی های تصحیح اریبی شده با روش rf درهر چهار حوضه در اطراف خط ۱:۱ متمرکز شدند. همچنین مدل ها در دو حوضه کرخه و کارون، پیش بینی های بهترینسبت به دو حوضه دیگر داشتند و دو مدل ecmwf و ukmo عملکرد بهتری نسبت به سایر مدل ها داشتند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RCCAM01_025 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1458488/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارعی، مرتضی و امین یاوری، صالح،1400،تصحیح اریبی پیش بینی های گروهی بارش مدل های عددی جهانی با روش جنگل تصادفی،همایش منطقه ای مهندسین عمران، معماری و مکانیک،چالوس،https://civilica.com/doc/1458488
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، زارعی، مرتضی؛ صالح امین یاوری)
برای بار دوم به بعد: (1400، زارعی؛ امین یاوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- سیستم هوشنمد موتور گازسوز
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- IT & Automotive Industry
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.