بررسی نوع اسیدهای چرب موجود در چربی احشایی و دنبه بره های خالص شال و زندی
محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,706
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MAST01_497
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391
چکیده مقاله:
در این تحقیق نوع درصد اسیدهای چرب اشباع(SFA) و غیر اشباع(USF) در بره های خالص نژادهای شال و زندی بررسی شد. به جز اسید چرب غیر اشباع اولئیک اسید(C18:1) سایر اسیدهای چرب تفاوت معنی داری را در بین گروههای ژنتیکی نشان ندادند(05/0p> ). اما اندازه گیری اسیدهای چرب در چربی احشایی و دنبه نشان داد که تفاوت درصد اسیدهای چرب غیر اشباع پالمیتولئیک(C16:1)، اولئیک(18:1 C) و لینولنیک(C18:3) دارای تفاوت معنی دار می باشد(P<0/01).بطور کلی نتیجه شد که در چربی احشایی و دنبه تفاوت درصد کل اسیدهای چرب اشباع(SFA) و نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع(USF/SFA) دارای تفاوت معنی دار بوده(P<0/01) ولی تفاوت درصد مجموع کل اسیدهای چرب غیراشباع معنی دار نیست(05/0p>
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی مومن
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دام دانشگاه تهران-پردیس
ناصر امام جمعه کاشان
استادگروه علوم دامی دانشگاه تهران پردیس ابوریحان
سیدداوود شریفی
استادیارگروه علوم دامی دانشگاه تهران پردیس ابوریحان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :